Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Tema Holding N.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Tema Holding N.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Tema Holding N.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 070-3906555 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Tema Holding N.V.

Het deelnemen in, financieren en beheren van vennootschappen, bedrijven en andere ondernemingen het opnemen van gelden en het lenen van gelden en in het algemeen het afsluiten van financiƫle transacties, het geven van garanties, het zich verbinden voor schulden van derden, en het verlenen van diensten op het gebied van de handel en financien, het verkrijgen, het bezitten, het vervreemden van of het op andere wijze handelen met betrekking tot alle soorten van deelnemingen en belangen in andere vennootschappen, bedrijven en andere ondernemingen in binnen- en buitenland. Het exploiteren van ondernemingen welke ten doel hebben de exploitatie, fabricage en verkoop, import en export van technische werken voor de industrie in het algemeen en van hulpmaterieel voor machinale bereiding van grondstoffen. Het verkrijgen, bezitten, exploiteren, vervreemden of anderszins gebruiken van roerende en onroerende zaken. Het uitvoeren van alle handelingen die wenselijk, nodig, gebruikelijk of aanverwant zijn met het vorenstaande doel, daarbij inbegrepen, maar niet beperkt tot, alle handelingen die betrekking hebben op het bestuur van, de samenwerking met, de deelneming in, de verkrijging van of de fusie met andere ondernemingen of vennootschappen met een gelijk of aanverwant doel als vorenbedoeld.

Openingstijden Tema Holding N.V. Steenplaetsstraat 22--26 in Rijswijk (Zuid-Holland)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Boratech B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Steenplaetsstraat 22 is de Boratech B.V. aan de Steenplaetsstraat 6.

Bedrijven in de buurt van Tema Holding N.V. Steenplaetsstraat 22--26 in Rijswijk (Zuid-Holland)

Meer holdings in Rijswijk (Zuid-Holland)

Onze bezoekers over Tema Holding N.V. in Rijswijk (Zuid-Holland)