Naar de inhoud van deze pagina

Openingstijden The Read Shop Express Groningen Nieuwe Ebbingestraat 33 in Groningen

The Read Shop Express Groningen

Telefoonnummer:
Hulp nodig met het zoeken:
Places Nummerinformatie
1822
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
Bedrijfs rating
Schrijf review

Deze vestiging is nog 7 uur en 27 minuten open en sluit om 21:00 uurKloppen deze openingstijden?

The Read Shop Express Groningen

Nieuwe Ebbingestraat 33 9712ND Groningen

Onze bezoekers over The Read Shop Express Groningen in Groningen

 • Telefonische bereikbaarheid:
  40%
  bereikbaar
 • Tevredenheid openingstijden:
  5.4
  (22 beoordelingen)
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  4.7
  (21 beoordelingen)
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  4.3
  (20 beoordelingen)
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  5
  (20 beoordelingen)
 • Totaal:
  4.8
  83 beoordelingen
Geef een beoordeling aan The Read Shop Express Groningen in Groningen

Reviews over The Read Shop Express Groningen in Groningen


0 reviews
10
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Prima service. Er zit een nieuwe eigenaar in


0 reviews
3
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

De mevrouw die er jaren werkt is totaal ongeschikt. Wat kan zij vaak onbeleefd uit de hoek komen. En dan die eigenaar; als hij een pakje voor je gaat halen, kun je intussen nog andere boodschappen in de straat gaan doen... De motivatie is er ver te zoeken. Dat zo iemand zich als 'ondernemer' wil profileren!

Met mijn 'service' op mijn bankzaken van ING had ik een klacht ingediend rechtstreeks bij ING. Ik begreep van de ING zelf dat de ING daar ook weggaat vanwege de belabberde service. Voor het versturen van pakjes hoef je er gelukkig niet meer heen; inmiddels zijn er meerdere alternatieven van zowel postnl zelf als van concurrentie in dezelfde straat in de buurt.

Wij komen er niet meer. Kan straks ook niet meer want de tent gaat sluiten. Hoe zou dat toch komen???
.


0 reviews
6
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Gisteren was ik in "The Read shop". Zelf heb ik jarenlang in winkels gewerkt en bij ons was toch echt de norm dat je klanten helpt. Beleefd .Het was niet druk. (1 a 2 klanten tegelijk in de winkel + andere medewerker)
Ik wilde een pakketje versturen. Hiervoor moet een formuliertje ingevuld worden. Iets wat niet meer dan een paar seconden kost.
Terwijl ik begon in te vullen, hielp de man achter de balie ondertussen een andere klant. Vrij normaal, maar prettig als dat even gevraagd of gemeld wordt.
Nu zijn mijn ogen niet heel goed en zie ik, kleine, rode, dunne lettertjes vrij slecht. Zeker als er sprake is van weinig contrast. Aangezien zender+adres en ontvanger +adres recht toe recht aan is, meende ik in enkele seconden het formulier goed ingevuld te hebben.
Vervolgens moest ik een tijd wachten totdat de medewerker klaar was met de andere klant.
Toen hij klaar was, tikte hij op het formulier en zei geïrriteerd dat ik het niet volledig had ingevuld. Voordat ik iets terug kon zeggen of vragen richtte hij zich tot een nieuwe klant die net kwam binnenlopen.
Ik had inderdaad geen handtekening gezet, dus krabbel ik die binnen 2 sec. neer.
Weer stond ik vervolgens een lange tijd te wachten.
Toen hij zich uiteindelijk weer tot mij richtte, gaf hij duidelijk nog geïrriteerder aan dat de datum ontbrak en dat ik bovendien ook nog in moest vullen hoeveel het pakket waard is. Ik zei dat ik geen idee heb wat het waard is en vroeg of een vraagteken ook goed is. Ik kreeg geen antwoord, want hij had zich alweer tot een nieuw persoon gericht.
Ik vulde datum in en stond inmiddels weer te wachten tot hij weer een klant had afgehandeld.
Vervolgens keek hij op het formulier en benadrukte nogmaals dat de waarde van de inhoud ontbrak, om zich nota bene direct alweer tot de volgende klant te richten. Met stomheid geslagen, piepte ik nog, terwijl hij met de klant in gesprek was, dat ik geen idee heb van de waarde.
Ik had een afspraak en stond inmiddels voor niets een half uur te wachten te wachten op iets wat binnen een enkele minuten afgehandeld had kunnen zijn.
Ik zette een vraagteken en wachtte.... Inmiddels voelde ik me behoorlijk verneukt..
Uiteindelijk pakte hij eindelijk t formulier en handelde mijn pakje af. Tijdens het afrekenen gaf ik aan dat ik de gang van zaken niet erg netjes vind. Hij reageerde met; dat hij het mij verdomme 86 x moest uitleggen, het probleem bij mij ligt, ik niet moet zeuren, en loopt boos weg.
Ik had in een paar minuten klaar kunnen zijn.
Ik vind het vrij absurd, dat ik niet de kans krijg om iets te vragen of uit te leggen dat ik niet scherp zie. Hij staat me niet normaal te woord, helpt niet en luistert niet. Het is erg vreemd dat hij niet 1 maar 4 anderen voor laat gaan en mij expres erg lang laat wachten. Ik kreeg zeer sterk de indruk dat hij dit deed om mij een hak te zetten, duidelijk te maken dat hij de touwtjes in handen heeft. Blijkbaar vond hij mij nogal vervelend. Als klap op de vuurpijl, wordt ik ook nog eens afgeblaft als ik uiteindelijk na ruim een half uur onnodig op anderen wachten, iets van zeg. Belabberde service.


0 reviews
3
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Nog nooit ben ik zo onbeschoft behandeld als in The Read Shop Ebbingestraat 33 te Groningen. Deze mensen, inclusief de eigenaar zijn niet in staat om te voldoen aan de minimale fatsoensnormen en dat is nog mild uitgedrukt. Boers, nukkig en zelfs ordinair. De ING zou het servicepunt daar onmiddellijk moeten weghalen. Er is daar geen enkele deskundigheid aanwezig maar nog erger; er heerst vooral een totale onwil om de klant van dienst te zijn. Ik zal daar nooit meer een stap over de drempel zetten.

Toon kaart

Openingstijden The Read Shop Express Groningen Nieuwe Ebbingestraat 33 in Groningen

Deze vestiging van The Read Shop aan de Nieuwe Ebbingestraat 33 in Groningen is vandaag geopend van 08:00 tot 21:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Donderdag heeft de vestiging van The Read Shop aan de Nieuwe Ebbingestraat 33 openingstijden van 08:00 tot 21:00. The Read Shop Nieuwe Ebbingestraat 33 in Groningen beschikt over de volgende faciliteiten:

Diensten
 • Postagentschap
Product
 • Lotto

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Polycarpus Christelijke Boeken die het meest in de buurt ligt van de The Read Shop aan de Nieuwe Ebbingestraat 33 is de Polycarpus Christelijke Boeken aan de Nieuwe Ebbingestraat 34.

Meer boekhandel in Groningen

Bedrijven in de buurt van The Read Shop Express Groningen Nieuwe Ebbingestraat 33 in Groningen

1
Polycarpus Christelijke Boeken

Nieuwe Ebbingestraat 34 Groningen

Op 20meter afstand

2
Boekhandel Riemer

Turfsingel 4 Groningen

Op 140meter afstand

3
Godert Walter Boeken

Oude Ebbingestraat 53 Groningen

Op 340meter afstand

4
Blz. boekhandel 't Hartje

Beren 3 Groningen

Op 430meter afstand

Back to top