Naar de inhoud van deze pagina

Openingstijden GGN Brabant Abeelstraat 1 in Tilburg

GGN Brabant

Telefoonnummer:
Toon telefoonnummer
Bedrijf nu anoniem bellen:
(€ 0,90 p/m)
Bedrijfs rating
Schrijf review
 • De openingstijden worden opgehaald. Een moment geduld.

GGN Brabant

Abeelstraat 1 5038KE Tilburg

Onze bezoekers over GGN Brabant in Tilburg

 • Telefonische bereikbaarheid:
  14%
  bereikbaar
 • Tevredenheid openingstijden:
  4.4
  5 beoordelingen
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  5
  4 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  4.8
  3 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  4.8
  3 beoordelingen
 • Totaal:
  4.8
  15 beoordelingen
Geef een beoordeling aan GGN Brabant in Tilburg

Reviews over GGN Brabant in Tilburg


1 review
2
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Graag vraag ik uw aandacht voor het navolgende.

Ik was opdrachtgever van 100+ dossiers waarin GGN voor mij incassowerkzaamheden zou verrichten. De totale hoofdsom van deze dossiers bedroeg meer dan ? 1.000.000,00 en GGN heeft in drie jaar tijd nog geen ? 20.000,00 weten te incasseren.

Pas na 50 dossiers kwam ik achter de handelswijze van GGN. Opdrachtgevers met minder dossiers zullen dit patroon niet of minder snel herkennen. Hetgeen GGN namelijk doet is direct bij de intake adviseren om een sommatie-exploot te versturen. Dit is gewoon een sommatiebrief maar deze wordt betekend door de deurwaarder. Kortom dit is eenvoudig +/- ? 80,00 verdienen voor GGN, daar waar een aangetekende brief hetzelfde effect heeft en tien keer goedkoper is.

Als de sommatie geen effect had, moest er een dagvaarding worden uitgebracht. Dit duurde veelal weken. Vervolgens als de rechtbank vonnis had gewezen is het zaak dat dit vonnis zo spoedig mogelijk wordt betekend aan de debiteur. Ook dit duurde in veel dossiers weken. Als het vonnis eindelijk is betekend en er niet werd betaald, moest er beslag worden gelegd. GGN doet weken, zo niet maanden, over het plannen van een beslaglegging. De daadwerkelijke beslaglegging gebeurd bijna nooit.

Vaak kregen wij in dit stadium het volgende advies van GGN: de deurwaarder is op het adres van de debiteur geweest en is van mening dat een beslaglegging geen zin heeft. Er zijn te weinig zaken van enige waarde. Wij adviseren dan ook om het dossier te sluiten. Conclusie: Wij moeten alle kosten betalen incl. poging beslaglegging, maar hebben geen enkele betaling ontvangen! In een aantal dossiers is gebleken dat een andere deurwaarder voor een andere opdrachtgever wel beslag heeft gelegd en uiteindelijk meer heeft ontvangen voor de verkoop van zaken dan de hoogte van mijn vordering op de betreffende debiteur was.

Ik voel mij als ondernemer genoodzaakt andere ondernemers hierover in te lichten en te waarschuwen voor en over de handelswijze van GGN. Te meer nu het programma van GGN ?Betalen of leeghalen? een volkomen verkeerd beeld schetst van de werkwijze van GGN. Het staat u vrij om contact met mij op te nemen om ervaringen uit te wisselen. Stuur hiervoor een email naar ggnervaringen@hotmail.com.

Openingstijden GGN Brabant Abeelstraat 1 in Tilburg

Deze vestiging van GGN aan de Abeelstraat 1 in Tilburg is vandaag geopend van 08:30 tot 17:00. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van GGN aan de Abeelstraat 1 openingstijden van 08:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Technicum die het meest in de buurt ligt van de GGN aan de Abeelstraat 1 is de Technicum aan de Bredaseweg 215.

Meer arbeidsbureau in Tilburg

Bedrijven in de buurt van GGN Brabant Abeelstraat 1 in Tilburg

1
Technicum

Bredaseweg 215 Tilburg

Op 340 meter afstand

2
De Wet Van ... B.V.

Bredaseweg 213 Tilburg

Op 340 meter afstand

3
UWV

Tilburg

Op 420 meter afstand

4
Tempo-Team Uitzenden B.V.

Ringbaan-West 268 Tilburg

Op 430 meter afstand

Back to top