Naar de inhoud van deze pagina

Openingstijden Dierenkliniek Noordwolde Dr.Mulderstraat 5 in Noordwolde (Friesland)

Dierenkliniek Noordwolde

Telefoonnummer:
Toon telefoonnummer
Places nummerinformatie:
(€ 0,90 p/m) en eventueel doorverbonden gesprek
Bedrijf nu anoniem bellen:
Bedrijfs rating
Schrijf review

Deze vestiging is op dit moment geslotenDeze week: 21 jun. t/m 27 jun. (wk 25)
ma.
08:00
17:30
di.
08:00
17:30
wo.
08:00
17:30
do.
08:00
17:30
vr.
08:00
17:30
za.
Gesloten
-
zo.
Gesloten
-

Kloppen deze openingstijden?

Dierenkliniek Noordwolde

Dr.Mulderstraat 5 8391HR Noordwolde (Friesland)

Onze bezoekers over Dierenkliniek Noordwolde in Noordwolde (Friesland)

 • Telefonische bereikbaarheid:
  0%
  bereikbaar
 • Tevredenheid openingstijden:
  6
  1 beoordeling
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  6
  1 beoordeling
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  6
  1 beoordeling
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  6
  1 beoordeling
 • Totaal:
  6
  4 beoordelingen
Geef een beoordeling aan Dierenkliniek Noordwolde in Noordwolde (Friesland)

Reviews over Dierenkliniek Noordwolde in Noordwolde (Friesland)


1 review
2
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Half mei hebben we onze twee poezen laten steriliseren bij Dierenkliniek Noordwolde. Bij thuiskomst bleek dat een van de twee nog niet goed was uitgeslapen. Haar ogen stonden scheel in haar koppie en ze kon nog niet op haar pootjes staan. Ook tijdens het controleren van de wonden hadden we zo onze twijfels: deze zagen er niet fris uit.

Gedurende de week ging het goed met beide poezen en we namen daarom aan dat ook de wonden spoedig zouden gaan genezen. De wonden controleerden we dagelijks en zaten ? ondanks dat ze er niet fris uitzagen ? dicht. Op vrijdagochtend controleerden we beide wonden weer en kwamen tot de ontdekking dat de wond van de ene poes was opengebarsten en dat dit bij de wond van de andere poes elk moment kon gaan gebeuren. Direct hebben we een afspraak gemaakt bij Dierenkliniek Noordwolde. Een andere dierenarts dan de dierenarts die beide dieren heeft geopereerd heeft toen beide beesten gecontroleerd. Het werd ons al snel duidelijk dat dit niet iets is dat veel voorkomt. Operaties kunnen uiteraard complicaties veroorzaken maar complicaties bij sterilisaties komen weinig voor. We kregen hier dan ook een vervelend en wantrouwend gevoel door. De dierenarts kwam tot de conclusie dat de wonden van beide dieren waren gaan ontsteken. Een spray en antibiotica zouden moeten volstaan en we moesten het verder in de gaten blijven houden.

Omdat we er niet gerust op waren hebben we een afspraak gemaakt bij een andere dierenarts. We vonden het geen prettig idee om een poes met een open buik weer mee naar huis te nemen. Deze dierenarts heeft beide dieren bekeken. Een van de dieren bleek opnieuw geopereerd te moeten worden. Opnieuw een narcose, opnieuw pijnstilling en opnieuw antibiotica. Ze heeft daarna ook nog een aantal dagen in de opvang van de dierenarts verbleven, zodat ze goed in gaten kon worden gehouden. Een vreselijke situatie voor een poes van minder dan een jaar. Bij de andere volstond (gelukkig) alleen de pijnstilling en antibiotica. Alsnog een aanslag op het lichaam van zo?n jonge poes.

Die middag heb ik contact gehad met een van de leidinggevenden van de desbetreffende dierenarts (van Dierenkliniek Noordwolde). Tijdens het gesprek werd de indruk gewekt dat we ons over de kosten niet druk hoefden te maken en dat we contact zouden houden. Op dit moment was het al bekend dat we onze poezen bij een andere dierenarts hadden gebracht. In het gesprek dat hierop volgde (de woensdag erna) werd duidelijk dat de kosten toch niet zomaar vergoed zouden worden en dat dit via de aansprakelijkheidsverzekering zou gebeuren). Na navraag bij de rechtsbijstandverzekering bleek dat dit weinig kans zou maken omdat het lastig is om te bewijzen dat een dierenarts een fout heeft gemaakt.

Wij kunnen alleen maar concluderen dat het risico op een complicatie na sterilisatie zeer gering is. Dat er dan bij twee katten complicaties optreden is voor ons te toevallig. De communicatie vanuit Dierenkliniek Noordwolde versterkt dit onze mening.

Voor de poezen is dit een ontzettende vervelende tijd geweest. Ook wijzelf hebben dit als een ontzettende stressvolle en nare periode ervaren. De communicatie met Dierenkliniek Noordwolde hebben wij als kil en zakelijk ervaren. Wij zouden deze dierenkliniek absoluut NIET aanraden om een sterilisatie te laten uitvoeren. Zoek verder, er zijn een hoop andere goede dierenartsen in de buurt.

Openingstijden Dierenkliniek Noordwolde Dr.Mulderstraat 5 in Noordwolde (Friesland)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van DAC de Stellingwerven die het meest in de buurt ligt van de aan de Dr.Mulderstraat 5 is de DAC de Stellingwerven aan de Hoofdstraat Oost 47.

Meer dierenarts in Noordwolde (Friesland)

Bedrijven in de buurt van Dierenkliniek Noordwolde Dr.Mulderstraat 5 in Noordwolde (Friesland)

1
DAC de Stellingwerven

Hoofdstraat Oost 47 Noordwolde (Friesland)

Op 500 meter afstand

2
Dieren Artsen Centrum Noordwolde

Hoofdstraat Oost 47 Noordwolde (Friesland)

Op 500 meter afstand

3
De Tweede Lijn B.V.

Koningin Wilhelminalaan 29 Wilhelminaoord

Op 2,91 km afstand

4
Mts. Paardenkliniek Vinkega

Noordwolderweg 5 Vinkega

Op 2,96 km afstand

Back to top