Naar de inhoud van deze pagina

Openingstijden Autorijschool Rijlesplan Schefferlaan 12 in Heveadorp

Autorijschool Rijlesplan

Telefoonnummer:
Toon telefoonnummer
Bedrijfs rating
Schrijf review
  • De openingstijden worden opgehaald. Een moment geduld.

Autorijschool Rijlesplan

Schefferlaan 12 6869TB Heveadorp

Onze bezoekers over Autorijschool Rijlesplan in Heveadorp

Autorijschool Rijlesplan in Heveadorp heeft nog geen beoordeling. Geef als eerste een beoordeling.
Geef een beoordeling aan Autorijschool Rijlesplan in Heveadorp

Openingstijden Autorijschool Rijlesplan Schefferlaan 12 in Heveadorp

Wat kunnen we jou bieden:
Je rijbewijs want daar gaat het natuurlijk om hé!

Hoe doen we dat bij Autorijschool Rijlesplan?
In ieder geval snel want binnen een week of 4, nadat je de theorieexamen heb gehaald, kan al je rij- examen doen. Met een spoedcursus zelfs nog sneller!!

Wat is nu de snelste weg om je rijbewijs te halen
Meld je aan voor de eerste gratis rijles. Dit verplicht je tot niets, en na afloop weet je precies waar je aan toe bent. Dat wil zeggen: Hoeveel rijlessen je nodig hebt, hoeveel het je gaat kosten hoe zit het met de theoriecursus en wanneer je praktijk examen kan doen. Je krijgt een compleet rijlespakket aangeboden wat precies op jou is afgestemd? Niet teveel maar ook niet te weinig. Maar met een doel, zo snel mogelijk je rijbewijs halen.

Wat kost een rijles nou eigenlijk?
Veel mensen die op zoek zijn naar een autorijschool informeren eerst naar de lesprijs, "wat kost een rijles" wordt veel gevraagd, maar beter is om te vragen wat krijg ik voor mijn geld? Vergelijk niet alleen de lesprijs maar hou daarbij eens rekening met de lesduur van een rijles, deze kan namelijk variëren van 45 tot 60 minuten. Wij geven rijlessen van 60 minuten, maar ook de kwaliteit, slechte autorijlessen kunnen er tevens toe leiden dat jij meer rijlessen nodig hebt, omdat de rij- instructeur b.v. koffie haalt of een boodschap doet in jouw lestijd en je alsnog meer geld kwijt bent.

Bij elke rijles word je thuis opgehaald, maar je kunt ook een ander ophaaladres afspreken (bijv. station, school, werk enz.). Onze rijlessen worden overdag, 's avonds of op zaterdag gegeven, precies wat jou het beste uitkomt. De meeste mensen lessen 2 keer per week. Het is natuurlijk mogelijk meerdere malen per week te lessen. Leerlingen uit Ede en Wageningen worden opgehaald op station Arnhem. Dat scheelt heel veel lestijd.

Back to top