Naar de inhoud van deze pagina

Openingstijden De Profs XXL Maanweg 64 in Den Haag

De Profs XXL

Telefoonnummer:
Toon telefoonnummer
Places nummerinformatie:
(€ 0,90 p/m) en eventueel doorverbonden gesprek
Bedrijf nu anoniem bellen:
Bedrijfs rating
Schrijf review

Deze vestiging is nog 10 uur en 41 minuten open en sluit om 18:00 uurDeze week: 26 okt. t/m 1 nov. (wk 44)
ma.
07:00
18:00
di.
07:00
18:00
wo.
07:00
18:00
do.
07:00
21:00
vr.
07:00
18:00
za.
08:00
17:00
zo.
10:00
15:00

Kloppen deze openingstijden?

De Profs XXL

Maanweg 64 2516AA Den Haag

Betaalmethoden

Onze bezoekers over De Profs XXL in Den Haag

 • Telefonische bereikbaarheid:
  40%
  bereikbaar
 • Tevredenheid openingstijden:
  7.7
  12 beoordelingen
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  6
  7 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  4.3
  7 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  5.7
  7 beoordelingen
 • Totaal:
  6.2
  33 beoordelingen
Geef een beoordeling aan De Profs XXL in Den Haag

Reviews over De Profs XXL in Den Haag


1 review
2
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Ik heb bij de Profs voor meer dan 500 euro aan materialen gekocht (behang, verf en toebehoren). Ik heb advies gevraagd over de juiste hoeveelheid verf aan de hand van een plattegrond en heb navraag gedaan of de kleur zo zou worden als ik van het proefpotje had. Mij werd verzekerd dat er geen significant kleurverschil zou zijn en dat de hoeveelheid helemaal juist berekend was. Ik gaf mijn twijfels hierover aan, maar het was echt juist berekend, werd mij verzekerd. Ik heb vijf potten verf laten mengen (het waren Gamma kleuren die zij ook kunnen mengen), waarvan twee potten een hele andere kleur hebben (niet okergeel maar bruinoranje en niet lichtgrijs maar blauwpaars). Wat betreft de hoeveelheid is mij een pot van 5 liter aangeraden terwijl ik nog geen 3,5 liter nodig bleek te hebben en is mij van een andere kleur 3,5 liter aangeraden terwijl ik iets meer dan 2 liter nodig bleek te hebben. Ik heb de Profs hierover gemaild en dan krijg je te maken met Patrick. Patrick heeft de cursus klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid nog niet gevolgd. Ik heb aangegeven dat ik graag compensatie wilde voor de verkeerde verf en de teveel geadviseerde verf. Dit was onbespreekbaar. Voor het kleurverschil moest ik naar de winkel komen voor bewijs (dat had ik op de foto overigens al meegestuurd). Inmiddels had ik ook al de juiste kleur aangeschaft omdat ik er niet op vertrouwde dat de kleur nu wel in orde zou zijn (er waren immers twee potten totaal anders van kleur, dus het is geen incident geweest). Patrick verweet mij dat ik hier achteraf mee kwam, maar ja, ik kan natuurlijk niet voordat ik twee lagen heb geverfd concluderen dat de kleur onjuist is, daarvoor moet ik eerst schilderen. De teveel geadviseerde verf was sowieso mijn probleem. Ik heb hierover mailcontact gehad en dat was echt om te huilen. Op de door mij aangedragen oplossingen werd totaal niet ingegaan, want Patrick had de pot willen zien, zodat hij een oplossing kon bedenken (welke dat zou zijn, heeft hij niet verteld). Ik heb aangegeven dat een nieuwe pot nu niet meer nodig was, maar dat ik graag mijn geld terug wilde van de verkeerd gemixte pot (dat waren er trouwens twee, maar ik vroeg van slechts 1 het geld terug wat vrij redelijk is). Patrick vond het niet netjes van mij dat ik compensatie wilde voor iets waar zij totaal niets aan konden doen. Bijzonder, zij hebben immers de verkeerde verf gemixt en ook de verkeerde hoeveelheid berekend. Mijn verzoek om even over de situatie te bellen om zodoende tot een, nog steeds goed mogelijke, oplossing te komen, werd bot afgewezen, Patrick zou de communicatie vanaf nu staken. Hij weigerde te bellen (laf). Ik moest het maar uitzoeken. Laat je niet misleiden door de uiterst vriendelijke service in de winkel. Zodra er iets is, geven zij niet thuis en ik lees dat ik daarin niet de enige ben. Nooit meer Profs voor mij.


1 review
3
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Ik heb bij de Profs voor meer dan 500 euro aan materialen gekocht (behang, verf en toebehoren). Ik heb advies gevraagd over de juiste hoeveelheid verf aan de hand van een plattegrond en heb navraag gedaan of de kleur zo zou worden als ik van het proefpotje had. Mij werd verzekerd dat er geen significant kleurverschil zou zijn en dat de hoeveelheid helemaal juist berekend was. Ik gaf mijn twijfels hierover aan, maar het was echt juist berekend, werd mij verzekerd. Ik heb vijf potten verf laten mengen (het waren Gamma kleuren die zij ook kunnen mengen), waarvan twee potten een hele andere kleur hebben (niet okergeel maar bruinoranje en niet lichtgrijs maar blauwpaars). Wat betreft de hoeveelheid is mij een pot van 5 liter aangeraden terwijl ik nog geen 3,5 liter nodig bleek te hebben en is mij van een andere kleur 3,5 liter aangeraden terwijl ik iets meer dan 2 liter nodig bleek te hebben. Ik heb de Profs hierover gemaild en dan krijg je te maken met Patrick. Patrick heeft de cursus klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid nog niet gevolgd. Ik heb aangegeven dat ik graag compensatie wilde voor de verkeerde verf en de teveel geadviseerde verf. Dit was onbespreekbaar. Voor het kleurverschil moest ik naar de winkel komen voor bewijs (dat had ik op de foto overigens al meegestuurd). Inmiddels had ik ook al de juiste kleur aangeschaft omdat ik er niet op vertrouwde dat de kleur nu wel in orde zou zijn (er waren immers twee potten totaal anders van kleur, dus het is geen incident geweest). Patrick verweet mij dat ik hier achteraf mee kwam, maar ja, ik kan natuurlijk niet voordat ik twee lagen heb geverfd concluderen dat de kleur onjuist is, daarvoor moet ik eerst schilderen. De teveel geadviseerde verf was sowieso mijn probleem. Ik heb hierover mailcontact gehad en dat was echt om te huilen. Op de door mij aangedragen oplossingen werd totaal niet ingegaan, want Patrick had de pot willen zien, zodat hij een oplossing kon bedenken (welke dat zou zijn, heeft hij niet verteld). Ik heb aangegeven dat een nieuwe pot nu niet meer nodig was, maar dat ik graag mijn geld terug wilde van de verkeerd gemixte pot (dat waren er trouwens twee, maar ik vroeg van slechts 1 het geld terug wat vrij redelijk is). Patrick vond het niet netjes van mij dat ik compensatie wilde voor iets waar zij totaal niets aan konden doen. Bijzonder, zij hebben immers de verkeerde verf gemixt en ook de verkeerde hoeveelheid berekend. Mijn verzoek om even over de situatie te bellen om zodoende tot een, nog steeds goed mogelijke, oplossing te komen, werd bot afgewezen, Patrick zou de communicatie vanaf nu staken. Hij weigerde te bellen (laf). Ik moest het maar uitzoeken. Laat je niet misleiden door de uiterst vriendelijke service in de winkel. Zodra er iets is, geven zij niet thuis en ik lees dat ik daarin niet de enige ben. Nooit meer Profs voor mij


0 reviews
4.5
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Afgelopen week behang gekocht voor 1 muurtje. Hierbij de maten opgegeven van deze muur. Een medewerker heeft vervolgens voor ons uitgerekend hoeveel rollen we nodig zouden hebben. Deze zijn voor ons besteld omdat het volgens de medewerker een nieuw boek was en dus nog niet op voorraad. Er is ons niets gemeld over het beleid dat besteld behang niet meer terug kan. (dit staat blijkbaar ergens op de toonbank). nu is er 1 rol over en wordt deze dus niet terug genomen a 25 euro !

Zeer slechte service van dit bedrijf. Ze blijven achter hun "beleid" staan.


0 reviews
10
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Goede zaak met veel keuze. Je slaagt er altijd wel en goede mensen die er lopen te helpen.


0 reviews
9.5
 • Gemiddelde score:
 • Openingstijden:
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Geen enkele aanmerking! Geweldig deskundig advies en snelle levering zelfs helemaal naar Arnhem! Je krijgt echt waar voor je geld! Volgende keer weet ik wel waar ik weer naar toe ga!
Een echt aan te bevelen!

Openingstijden De Profs XXL Maanweg 64 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van PPG Coatings Nederland B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Maanweg 64 is de PPG Coatings Nederland B.V. aan de Laan van 's-Gravenmade 38.

Meer verfwinkel in Den Haag

Bedrijven in de buurt van De Profs XXL Maanweg 64 in Den Haag

1
PPG Coatings Nederland B.V.

Laan van 's-Gravenmade 38 Den Haag

Op 690 meter afstand

2
Verfspeciaalzaak de Gouden Schilder

Rijswijkseweg 363 Den Haag

Op 970 meter afstand

3
Verfhandel R.L. Boerman en Zoon

Drebbelstraat 328 Den Haag

Op 1,05 km afstand

4
Royal Talens

Zwartepad 7 Voorburg

Op 1,14 km afstand

Back to top