Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Karwei

(7.6)
Op zondag kunnen de openingstijden van Karwei afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Karwei of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0345-637999 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.karwei.nl

Over Karwei

Detailhandel in doe-het-zelf materialen en bouwmaterialen in de ruimste zin des woords; onder het doel der vennootschap in mede-begrepen het oprichten en verwerven van, deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het doen financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennoot schap in een groep is verbonden; de in- en verkoop van kleinmeubelen en tuinmeubelen alsmede andere tuinartikelen, waaronder tevens begrepen tuinplanten

Openingstijden Karwei Loosdorp 2 in Leerdam

Deze vestiging van Karwei aan de Loosdorp 2 in Leerdam is vandaag geopend van 09:00 tot 21:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Vrijdag heeft de vestiging van Karwei aan de Loosdorp 2 openingstijden van 09:00 tot 21:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Het Open Haarden Huys V.O.F. die het meest in de buurt ligt van de Karwei aan de Loosdorp 2 is de Het Open Haarden Huys V.O.F. aan de Pfinztalstraat 18.

Bedrijven in de buurt van Karwei Loosdorp 2 in Leerdam

Meer bouwmarkt in Leerdam

Onze bezoekers over Karwei in Leerdam

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    2 beoordelingen
Meer bedrijven uit de keten: Karwei