Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gamma

Telefoonnummer: 043-3644550 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.gamma.nl

Over Gamma

De handel in hout- en bouwmaterialen in de ruimste zin. Het verwerken, bewerken, fabriceren en produceren van genoemde artikelen in het groot en in het klein. Het exploiteren van een houtzagerij en schaverij. De groothandel en kleinhandel in tuinmeubelen en andere tuinartiekelen, gereedschappen, electrische apparaten, verf en verfartikelen, verlichtingsarmaturen en zogenaamde "doe-het-zelf" artikelen. Het deelnemen in en mede-oprichten van ondernemingen, die een soortgelijk of aanverwant doel nastreven en al hetgeen met een en ander in de ruimste zin verband houdt.

Openingstijden Gamma Charles Eijckstraat 15 in Meerssen

Deze vestiging van Gamma aan de Charles Eijckstraat 15 in Meerssen is vandaag geopend van 09:00 tot 21:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Donderdag heeft de vestiging van Gamma aan de Charles Eijckstraat 15 openingstijden van 09:00 tot 21:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van B.V. Hout- en Bouwmaterialenh. voorheen Firma Bude die het meest in de buurt ligt van de Gamma aan de Charles Eijckstraat 15 is de B.V. Hout- en Bouwmaterialenh. voorheen Firma Bude aan de Bunderstraat 124.

Bedrijven in de buurt van Gamma Charles Eijckstraat 15 in Meerssen

Meer bouwmarkt in Meerssen

Onze bezoekers over Gamma in Meerssen

Meer bedrijven uit de keten: Gamma