Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


UWV

(4.5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 088-8989294 Klantenservice werkgevers: 0900-9295 Klantenservice particulieren: 0900-9294 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.werk.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Bedrijven in de buurt van UWV in Arnhem

Meer arbeidsbureau in Arnhem

Onze bezoekers over UWV in Arnhem

  • Telefonische bereikbaarheid:
    31%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    5.7
    (26 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    4.7
    (22 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    3.7
    (19 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    3.6
    (19 beoordelingen)
  • Totaal:
    4.5
    86 beoordelingen

Onze bezoekers over UWV in Arnhem

  • (2)

    Door vele fouten die bij het UWV weten te begaan, waar UWV zelfs fraude plegers bij de registreerde personen weet te plegen. Blijkt dat het UWV vervalste exploots van fraude plegers doen aannemen. Waar ook de Belastingdienst bij het UWV geregistreerde fraude doen plegen met 2 of 3 keer loonbelasting laat betalen

    07-05-2019
  • (7)

    In de loop der jaren is men vergeten de medewerkers op de hoogte te brengen dat de klant koning is en meebetaalt aan het salaris van de medewerker. Natuurlijk zijn er altijd mensen die misbruik maken van regelingen of faciliteiten, maar dat mag geen reden zijn om iedereen op een manier te behandelen alsof zij te beroerd zijn om te werken. De medewerkers van het uwv moeten bedenken dat ook zij na 40 jaar ontslag kunnen krijgen of hun ouders. Zouden zij ook benaderd willen worden zoals dit nu gebeurd??
    Laat elkaar svp een beetje in hun waarde en geef de oudere werkloze niet een nog vervelender gevoel dan de pijn in de portemonee die hij al heeft!
    Hopelijk lezen de medewerkers van de uwv dit ook, en dan niet de mensen van de werkvloer maar zij die het beleid uitstippelen.

    26-09-2017
  • (6.5)

    Maandelijks overmaken van de uitkering is goed maar als je van alles mankeert en je moet nog werk zoeken, sturen ze je door naar de bijstand. Sorry dat vind ik waardeloos als je van alles mankeert, welk bedrijf wil je nog hebben? Niemand, en vooral als je al op leeftijd bent .

    14-05-2015
Meer bedrijven uit de keten: UWV