Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Bruna

(7.5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Bruna afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Bruna of neem contact met hen op.
Klantenservice: 0900-1200100 Telefoonnummer: 040-2436774 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.brunapostkantoor.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Bruna

Kantoorboekhandel met postagentschap

Betaalmethoden

Openingstijden Bruna Kruisstraat 165 in Eindhoven

Deze vestiging van Bruna aan de Kruisstraat 165 in Eindhoven is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Bruna aan de Kruisstraat 165 openingstijden van 12:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bruna die het meest in de buurt ligt van de Bruna aan de Kruisstraat 165 is de Bruna aan de Stationsplein 22.

Bedrijven in de buurt van Bruna Kruisstraat 165 in Eindhoven

Meer boekhandel in Eindhoven

Onze bezoekers over Bruna in Eindhoven

  • Telefonische bereikbaarheid:
    56%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8
    (12 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.7
    (12 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.8
    (12 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.5
    (12 beoordelingen)
  • Totaal:
    7.5
    48 beoordelingen

Onze bezoekers over Bruna in Eindhoven

  • (6.5)

    Over het algemeen een hele slechte personeels invulling. Waaruit een slechte service volgt. In de zomervakantie is het letterlijk een hel.

    13-08-2020
  • (5.5)

    zeer slechte service!! ik kwam een pakketje ophalen en deze was er blijkbaar niet. ik werd nog niet aangekeken en de medewerkster was alleen maar eten in haar mond aan het stoppen. toen ik aangaf dat het pakketje er echt zou moeten kreeg ik een kort antwoord van de medewerkster dat ze geen invloed heeft op vertragingen. ze was al geirriteerd en chagrijnig vanaf het moment dat ik binnen kwam tot en met dat ik weg ging. gewoon slechte service erg onvriendelijk

    04-12-2018
  • (8)

    De algemene indruk is goed maar ik had een specifiek probleem en dat was dat bij het faxen via de copieer-machine (Xerox) het fax-numer van de geaddresseerde niet wordt vermeld onder het kopje "extern station", zodat niet kan worden gecontroleerd of het juiste fax-nummer is ingetoetst noch kan aan de hand van het verzendoverzicht dat dienst doet als fax-bevestiging worden bewezen -indien nodig- dat de fax inderdaad verstuurd is. Toen ik hierover belde werd een beetje kriegelig gedaan alsof ik teveel vraagde. Toen ik daarna vroeg of de dienst van het verzenden van faxen werd gedaan onder de naam van Post.nl werd ronduit "nee" geantwoord ("dat doen we zelf") terwijl op de het verzendoverzicht bovenaan rechts duidelijk "Bruna Postkantoor". wordt vermeld. Ook zei de dame mij dat het niet mogelijk was "terug in de machine" te gaan terwijl ik weet dat met Xerox altijd overzichten kunt uitprinten van verzonden faxen. Toch wel iets om over na te denken, met name wegens zakelijke klanten die zo af en toe uw winkel inkomen.

    09-05-2018
  • (8)

    Heb gebeld; de telefoon werd vrij snel opgenomen; vriendelijke meneer gesproken met korte bondige en duidelijke informatie. Prima!

    07-12-2015
  • (10)

    Veel keuze aan kantoorartikelen, mooie wenskaarten

    25-08-2014
Meer bedrijven uit de keten: Bruna