Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


HEMA

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van HEMA afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van HEMA of neem contact met hen op.
Faxnummer: 071-5808088 Hoofdkantoor: 020-3114411 Telefoonnummer: 071-5808080 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.hema.nl

Parkeergelegenheid

Parkeergarage onder de HEMA Ingang koningin Julianalaan Voorschoten

Social media

Over HEMA

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens andersvind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA

Betaalmethoden

Openingstijden HEMA Schoolstraat 140 in Voorschoten

Deze vestiging van HEMA aan de Schoolstraat 140 in Voorschoten is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van HEMA aan de Schoolstraat 140 openingstijden van 09:00 tot 17:30. HEMA Schoolstraat 140 in Voorschoten beschikt over de volgende faciliteiten:

Diensten
  • Geldautomaat
  • Online winkel
  • Raambekleding
Eetgelegenheid
  • Gebakservice
  • Koffiebuffet

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Wereldwinkel die het meest in de buurt ligt van de HEMA aan de Schoolstraat 140 is de Wereldwinkel aan de Schoolstraat 45.

Bedrijven in de buurt van HEMA Schoolstraat 140 in Voorschoten

Meer huishoudelijke artikelen in Voorschoten

Onze bezoekers over HEMA in Voorschoten

Meer bedrijven uit de keten: HEMA