Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rechtswinkel Over-Betuwe

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren


Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Rechtswinkel Over-Betuwe

Stichting Rechtswinkel Over-Betuwe is er voor iedereen met een juridisch probleem. De rechtswinkel heeft namelijk tot doel om, onafhankelijk van welke instelling dan ook, juridische bijstand te verlenen en tracht dit te bereiken door het houden van inloopspreekuren. Tijdens deze inloopspreekuren kunt u bij ons terecht met al uw juridische vragen en geven wij u juridisch advies en voorlichting. Ook kunt u bij ons diverse brochures kosteloos meenemen. De medewerkers zijn allen student van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij beschikken over de nodige kennis om u te kunnen helpen met uw probleem. Een bezoek aan onze rechtswinkel is geheel kosteloos, omdat de medewerkers bij ons werkzaam zijn op vrijwillige basis. Vergeet niet bij uw bezoek alle relevante documenten mee te brengen zodat we u sneller van dienst kunnen zijn!

Openingstijden Rechtswinkel Over-Betuwe Sint Maartenstraat 34 in Elst (Gelderland)

Deze vestiging van Rechtswinkel aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst (Gelderland) is vandaag gesloten. U kunt deze week van donderdag tot en met donderdag hier terecht. Donderdag heeft de vestiging van Rechtswinkel aan de Sint Maartenstraat 34 openingstijden van 18:30 tot 19:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Italdue B.V. die het meest in de buurt ligt van de Rechtswinkel aan de Sint Maartenstraat 34 is de Italdue B.V. aan de Marga Klompelaan 28.

Bedrijven in de buurt van Rechtswinkel Over-Betuwe Sint Maartenstraat 34 in Elst (Gelderland)

Meer advocaat in Elst (Gelderland)

Onze bezoekers over Rechtswinkel Over-Betuwe in Elst (Gelderland)

Meer bedrijven uit de keten: Rechtswinkel