Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Het GOED

(7.2)
Faxnummer: 0592-404551 Telefoonnummer: 0592-331470 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.hetgoed.nl

Over Het GOED

De optimatisering van de inzameling en het hergebruik van grof huishoudelijke afval en textiel, alsmede het scheppen van betaalde werkgelegenheid en het scheppen van mogelijkheden voor mensen met een (grote) achterstand op de arbeidsmarkt in het kader van de wet sociale werkvoorziening, de wet werk & Bijstand of andere uitkeringsregelingen Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, alsmede het (doen) financiƫren van andere ondernemingen, in welke rechtsvorm dan ook

Openingstijden Het GOED Blokmakerstraat 4 in Assen

Deze vestiging van Het GOED aan de Blokmakerstraat 4 in Assen is vandaag geopend van 09:00 tot 17:30. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Het GOED aan de Blokmakerstraat 4 openingstijden van 09:00 tot 17:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Dorcas Winkel Assen die het meest in de buurt ligt van de Het GOED aan de Blokmakerstraat 4 is de Dorcas Winkel Assen aan de A.H.G. Fokkerstraat 7.

Bedrijven in de buurt van Het GOED Blokmakerstraat 4 in Assen

Meer kringloopwinkel in Assen

Onze bezoekers over Het GOED in Assen

  • Telefonische bereikbaarheid:
    33%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.7
    (6 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.2
    (5 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.8
    (5 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6
    (5 beoordelingen)
  • Totaal:
    7.2
    21 beoordelingen

Onze bezoekers over Het GOED in Assen

  • (3)

    Te duur, te vies, te onbeschoft: Prijzen zijn echt banaal! Laatst zag (en rook) ik een vieze handdoek met bruine vlekken, ik attendeerde een medewerker maar die liep schouderophalend verder. Even verder stonden 2 medewerkers openlijk te pochen hoeveel geld ze wel konden vragen voor ingebracht spul, gewoon walgelijk. Toen ik vroeg waarom het knuffeltje die bij Het Goed in Emmen 50 cent kostte en in Assen 1,99 kreeg ik een snauw terug.

    05-04-2024
  • (10)

    mooie nette en schone winkel

    08-12-2021
  • (10)

    Zeer prettige en nette winkel, vriendelijk personeel, en goede producten

    22-08-2021
  • (7)

    Mijn man en ik missen enorm de gezelligheid van de koffiehoek. Eerst al de toiletten weg, nu niet meer even gezellig zitten. Het sociale aspect, een praatje maken met een ander, is toch ook heel belangrijk. De sfeer is hierdoor erg veranderd, verslechterd. Helaas, ondanks de mooie winkel.

    01-11-2018
Meer bedrijven uit de keten: Het GOED