Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


The Phone House

(7.5)
Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van The Phone House afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van The Phone House of neem contact met hen op.
Faxnummer: 035-5881332 Telefoonnummer: 035-5881331 Klantenservice: 0800-4240800 Reparatiedienst: 0900-4240900 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.phonehouse.nl

Over The Phone House

Detailhandel in communicatie-apparatuur, aanverwanten en toebehoren

Openingstijden The Phone House van Weedestraat 55 in Soest

Deze vestiging van The Phone House aan de van Weedestraat 55 in Soest is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van The Phone House aan de van Weedestraat 55 openingstijden van 13:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van onderdeleniphone.nl die het meest in de buurt ligt van de The Phone House aan de van Weedestraat 55 is de onderdeleniphone.nl aan de Burg Grothestraat 11.

Bedrijven in de buurt van The Phone House van Weedestraat 55 in Soest

Meer telefoonwinkel in Soest

Onze bezoekers over The Phone House in Soest

  • Telefonische bereikbaarheid:
    29%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.1
    (9 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8
    (9 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.8
    (8 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8
    (7 beoordelingen)
  • Totaal:
    7.5
    33 beoordelingen

Onze bezoekers over The Phone House in Soest

  • (9)

    Heel hoed geholpen. Leuke en vriendelijke verkoper die je serieus neemt doet wat hij belooft. Hier ga ik voortaan altijd heen!

    14-01-2023
  • (9)

    Eigenlijk kwam ik om de batterij van mijn tel. te laten vervangen omdat die steeds sneller leeg liep. De verkoper wees mij er op dat mijn tel. 8 jaar oud was en derhalve binnenkort niet meer door updates ondersteund zou worden en diverse apps niet meer zouden werken. Een nieuwe tel. was mij te duur, maar het vooruitzicht niet meer volledig van mijn tel gebruik te kunnen maken trok mij ook niet aan. De verkoper raadde mij een 1 jaar oude refurbished iPhone aan voor een schappelijke prijs. Ik kon hem de volgende dag ophalen. Wat ik uitermate prettig vond is het feit dat de verkoper, behalve de gegevens van de ene naar de andere tel. over te zetten, ook uitgebreid de tijd nam om mij e.e.a. uit te leggen op een relexte manier. Conclusie: ik ben blij met mijn "nieuwe" tel. en de manier waarop ik behandeld ben.

    23-11-2021
Meer bedrijven uit de keten: The Phone House