Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Apotheek Zielhorst

(7.3)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Apotheek Zielhorst afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Apotheek Zielhorst of neem contact met hen op.
Faxnummer: 033-4552608 Telefoonnummer: 033-4552607 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.apotheekzielhorst.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Apotheek Zielhorst

Het uitoefenen van de artsenijbereidkunst, de exploitatie van apotheken door daartoe bevoegde apothekers, alsmede het verlenen van adviezen en diensten ten behoeve van de farmaceutische industrie

Openingstijden Apotheek Zielhorst Trombonestraat 125 in Amersfoort

Deze vestiging van Kring Apotheek aan de Trombonestraat 125 in Amersfoort is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Kring Apotheek aan de Trombonestraat 125 openingstijden van 08:00 tot 17:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Etos medicijnservice die het meest in de buurt ligt van de Kring Apotheek aan de Trombonestraat 125 is de Etos medicijnservice aan de Albert Schweitzersingel 92.

Bedrijven in de buurt van Apotheek Zielhorst Trombonestraat 125 in Amersfoort

Meer apotheek in Amersfoort

Onze bezoekers over Apotheek Zielhorst in Amersfoort

  • Telefonische bereikbaarheid:
    50%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8
    (8 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.4
    (7 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.9
    (7 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6.9
    (7 beoordelingen)
  • Totaal:
    7.3
    29 beoordelingen

Onze bezoekers over Apotheek Zielhorst in Amersfoort

  • (5.5)

    Zodra er via een huisarts een recept wordt doorgestuurd naar Apotheek Zielhorst, wordt het (of je het nu ophaalt of niet) altijd in rekening gebracht. Een medewerker gaf aan dat het dan (bij niet afhalen) later weer wordt gecrediteerd bij de zorgverzekeraar. Dat bleek niet het geval. "Nee, hoor, dat doen we nooit. En tja meneer, we kunnen natuurlijk niet alle klanten nabellen. We hebben wel wat beters te doen! En u bent nu te laat om het op te halen.". Dit was een letterlijk citaat. In mijn beleving zijn ze zeer commercieel en niet erg klantvriendelijk. Houdt uw zorgoverzicht dus goed in de gaten bij deze apotheek! Voor u het weet betaalt u voor medicatie die u nooit heeft afgehaald.

    25-06-2019
  • (6)

    Nog niet echt gehoord van digitaal tijdperk...werken daar nog met briefjes in een mandje. Briefje niet gevonden, krijg je geen medicijn mee na een 20 voor niets wachten. Aanpassen die ouderwetse procedure!

    13-02-2019
  • (10)

    Super tevreden.
    Vriendelijk personeel.

    22-12-2016
  • (9.5)

    Al ruim 25 jaar goede ervaring met deze apotheek. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Herhaalrecepten zijn altijd prima verzorgd en in voorraad. Ik krijg de indruk dat de samenwerking met de huisartsenpraktijk vrijwel vlekkeloos verloopt. Ik zou zeggen..... lekker zo doorgaan!

    09-09-2016
Meer bedrijven uit de keten: Kring Apotheek