Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Mooij Verf

(6.4)
Op zondag kunnen de openingstijden van Mooij Verf afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Mooij Verf of neem contact met hen op.
Faxnummer: 0229-245414 Telefoonnummer: 0229-215443 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.mooij.nl

Over Mooij Verf

De groothandel in- alsmede de fabricage van, ondermeer, verven, lakken, schildersgereedschappen, klimmateriaal, teerprodukten, wandbekleding, vloerbedekking, hout, board, glas en met het vorenstaande verwante produkten, alles in de ruimste zin, met alhetgeen daartoe behoort.

Openingstijden Mooij Verf De Factorij 20-a in Zwaag

Deze vestiging van Mooij Verf aan de De Factorij 20 in Zwaag is vandaag geopend van 07:00 tot 15:30. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Vrijdag heeft de vestiging van Mooij Verf aan de De Factorij 20 openingstijden van 07:00 tot 15:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van PPG Coatings Nederland B.V. die het meest in de buurt ligt van de Mooij Verf aan de De Factorij 20 is de PPG Coatings Nederland B.V. aan de De Compagnie 4.

Bedrijven in de buurt van Mooij Verf De Factorij 20-a in Zwaag

Meer verfwinkel in Zwaag

Onze bezoekers over Mooij Verf in Zwaag

  • Telefonische bereikbaarheid:
    75%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6.2
    (2 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6.4
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.4
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6.4
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6.4
    5 beoordelingen

Onze bezoekers over Mooij Verf in Zwaag

  • (3.5)

    Koop daar nooit meer iets. Enige tijd geleden twee dure tubes twee componenten vuller aangeschaft van 35 euro per stuk. Was volgens de verkoper met een gewone kitspuit te verwerken en het beste wat ik kon doen. Echter met een gewone kitspuit kwam het spul er niet uit. Dus ik ga terug en toen kwam hij met het verhaal dat ik een zware kitspuit nodig zou hebben. Dit zou mij weer 31 euro kosten. Als ik dit vooraf zou weten had ik dit spul nooit gekocht. Mijn schildersbudget gaat niet meer naar Mooij verf.

    10-08-2016
Meer bedrijven uit de keten: Mooij Verf