Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Intersport Vanderveen

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Intersport Vanderveen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Intersport Vanderveen of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0592-331227 Klantenservice: 033-2532911 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.vanderveen.nl

Over Intersport Vanderveen

Shop-in-shop totaalwarenhuis met zestig specialisten gegroepeerd in de clusters mode, hardwaren, wonen, horeca & vers en services

Openingstijden Intersport Vanderveen Koopmansplein 16 in Assen

Deze vestiging van Intersport aan de Koopmansplein 16 in Assen is vandaag geopend van 09:00 tot 17:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Zaterdag heeft de vestiging van Intersport aan de Koopmansplein 16 openingstijden van 09:00 tot 17:00. Intersport Koopmansplein 16 in Assen beschikt over de volgende faciliteiten:

Service
  • Fit for Feet
  • Racket bespanning
  • Teamwear bedrukken

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Aktiesport die het meest in de buurt ligt van de Intersport aan de Koopmansplein 16 is de Aktiesport aan de Kruisstraat 18.

Bedrijven in de buurt van Intersport Vanderveen Koopmansplein 16 in Assen

Meer sportartikelen in Assen

Onze bezoekers over Intersport Vanderveen in Assen

Meer bedrijven uit de keten: Intersport