Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


De Combi Groep

Faxnummer: 0165-565105 Telefoonnummer: 0165-541908 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Bedrijfseigenaar?

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.de-combi.nl

Over De Combi Groep

Het aannemen en uitvoeren van burgerlijke- en utiliteitswerken, van onderhoudswerken, van grond- weg- en waterbouwkundige werken. Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van onroerende en roerende zaken en beperkte rechten daarop, alsmede van andere vermogensrechten. De fabricage van- en de handel in machinale timmerwerken, aannemersmaterieel en/of bouwmaterialen, alsmede de huur van deze. Het onderhouden, exploiteren en het voeren van administratie over onroerende zaken zowel van eigen rekening als in opdracht van derden. Het deelnemen in en het voeren van bestuur over andere ondernemingen en vennootschappen, het financieren en stellen van zekerheid voor schulden van anderen.

Openingstijden De Combi Groep Leemstraat 7 in Roosendaal

Deze vestiging van De Combi Groep aan de Leemstraat 7 in Roosendaal is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van De Combi Groep aan de Leemstraat 7 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ortak B.V. die het meest in de buurt ligt van de De Combi Groep aan de Leemstraat 7 is de Ortak B.V. aan de Keulsveld 1.

Bedrijven in de buurt van De Combi Groep Leemstraat 7 in Roosendaal

Meer aannemer in Roosendaal

Onze bezoekers over De Combi Groep in Roosendaal

Meer bedrijven uit de keten: De Combi Groep