Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kaldi

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Kaldi afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kaldi of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 072-5111323 Klantenservice: 038-4669338 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.kaldi.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kaldi

De behartiging van de stoffelijke belangen van de leden door met hen overeenkomsten te sluiten ter zake van de verkoop van diverse koffie- en espressomachines, accessoires, koffie en thee alsmede een koffieproeverij en een kleine horecafunctie in deze.

Openingstijden Kaldi Marktstraat 6 in Alkmaar

Deze vestiging van Kaldi aan de Marktstraat 6 in Alkmaar is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Kaldi aan de Marktstraat 6 openingstijden van 13:00 tot 17:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Harley's Beauty & Skin die het meest in de buurt ligt van de Kaldi aan de Marktstraat 6 is de Harley's Beauty & Skin aan de Koningsstraat 3.

Bedrijven in de buurt van Kaldi Marktstraat 6 in Alkmaar

Meer voedingsmiddelen in Alkmaar

Onze bezoekers over Kaldi in Alkmaar

Meer bedrijven uit de keten: Kaldi