Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kaldi

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 040-2463891 Klantenservice: 038-4669338 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.kaldi.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kaldi

De behartiging van de stoffelijke belangen van de leden door met hen overeenkomsten te sluiten ter zake van detailhandel in koffie, thee, espressomachines en accessoires, een koffieproeverij respectievelijk kleine horecavergunning, dit uitoefenend of doen uitoefenen ten behoeve van haar leden en voorts al het geen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Openingstijden Kaldi Catharinaplein 35-A in Eindhoven

Deze vestiging van Kaldi aan de Catharinaplein 35 in Eindhoven is vandaag geopend van 10:00 tot 21:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Vrijdag heeft de vestiging van Kaldi aan de Catharinaplein 35 openingstijden van 10:00 tot 21:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ontwerpstudio Annelies Hermsen die het meest in de buurt ligt van de Kaldi aan de Catharinaplein 35 is de Ontwerpstudio Annelies Hermsen aan de Hugo Verrieststraat 15.

Bedrijven in de buurt van Kaldi Catharinaplein 35-A in Eindhoven

Meer voedingsmiddelen in Eindhoven

Onze bezoekers over Kaldi in Eindhoven

Meer bedrijven uit de keten: Kaldi