Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


The Read Shop

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van The Read Shop afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van The Read Shop of neem contact met hen op.
Faxnummer: 071-5281834 Klantenservice: 0346-280960 Telefoonnummer: 071-5312711 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.readshop.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over The Read Shop

Detailhandel in boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wenskaarten en multimediaprodukties

Openingstijden The Read Shop Planciusplantsoen 18-20 in Voorschoten

Deze vestiging van The Read Shop aan de Planciusplantsoen 18 in Voorschoten is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van The Read Shop aan de Planciusplantsoen 18 openingstijden van 09:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bruna die het meest in de buurt ligt van de The Read Shop aan de Planciusplantsoen 18 is de Bruna aan de Ina Boudier-Bakkerstraat 9.

Bedrijven in de buurt van The Read Shop Planciusplantsoen 18-20 in Voorschoten

Meer boekhandel in Voorschoten

Onze bezoekers over The Read Shop in Voorschoten

  • Telefonische bereikbaarheid:
    22%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.6
    (10 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8
    (9 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.5
    (8 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6.9
    (9 beoordelingen)
  • Totaal:
    7.6
    36 beoordelingen

Onze bezoekers over The Read Shop in Voorschoten

  • (7)

    Mannelijke winkelier geeft mij altijd laatdunkende indruk als ik als verzamelaar om aardige, nieuwe postzegels vraag. Na enkele van die onprettige ervaringen mijdt ik de Readshop in Voorschoten en koop mijn nieuwe NL postzegels in Den Haag.

    31-05-2017
  • (10)

    Mooie winkel!

    19-10-2015
  • (9.5)

    Service en vriendelijkheid met een lach.
    Ruim Assortiment

    01-03-2015
  • (10)

    Uiterst klantvriendelijk en service gericht.

    04-12-2014
  • (2)

    Voor het eerst een grote doos aangetekend willen verzenden bij The Readshop (Noord-Holland) Voorschoten. Ik wist dus niet dat ik het adres reeds op het pakket moest aanbrengen. (Ik dacht, er komt een mooie PostNL sticker op met barcode etc.) De eigenaar meldde mij "wat denk je daaraan te gaan doen?", besloot de volgende klant te helpen en mij in verbijstering te laten staan (ze hebben achter de balie vast wel een papiertje en wat plakband of zelfs plaklabels liggen). De eigenaar wilde mij hieraan niet helpen. Bij de apotheek een labeltje verkregen (zeer vriendelijke mensen begrepen mijn probleem) en alsnog het pakket kunnen verzenden. Ik vroeg de eigenaar of deze z'n dag niet helemaal had, waarop hij antwoordde; jawel hoor, maar als iedereen z'n adreslabel niet zelf plakt blijf ik bezig. Ik wees hem op zijn omgang met mensen en dat ik hiervan niet gediend was. De eigenaar meldde dat hij genoeg klanten had en dat hij er niet rouwig om zou zijn er een paar kwijt te raken. Ik hoop dan ook dat hij er een hoop kwijtraakt, ons gezin komt er in ieder geval niet meer!

    11-08-2014
Meer bedrijven uit de keten: The Read Shop