Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


T-Mobile Hoofdkantoor

(3.8)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Klantenservice (geen klant): 0800-7123 Klantenservice: 06-24001200 Telefoonnummer: 06-14095000 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.t-mobile.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over T-Mobile Hoofdkantoor

Holdingmaatschappij; Het exploiteren, het aanvragen van en, indien mogelijk, het verkrijgen van licenties voor het installeren, onderhouden en functioneren van een vaste telecommunicatie infrastructuur en een mobiele telecommunicatie infrastructuur in Nederland; Het (doen) verlenen van toegang tot internet, verstrekken van informatie ten behoeve van derden met betrekking tot mogelijkheden om op internet mededelingen/publicatie te doen, ontwikkelen en verkopen van software (groothandel), verstrekken van wereldwijde netservice voor internet en de automatisering.

Openingstijden T-Mobile Hoofdkantoor Waldorpstraat 60 in Den Haag

Deze vestiging van T-Mobile Shop aan de Waldorpstraat 60 in Den Haag is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van T-Mobile Shop aan de Waldorpstraat 60 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van New Phone Paradise Rijswijkseweg die het meest in de buurt ligt van de T-Mobile Shop aan de Waldorpstraat 60 is de New Phone Paradise Rijswijkseweg aan de Rijswijkseweg 113.

Bedrijven in de buurt van T-Mobile Hoofdkantoor Waldorpstraat 60 in Den Haag

Meer telefoonwinkel in Den Haag

Onze bezoekers over T-Mobile Hoofdkantoor in Den Haag

  • Telefonische bereikbaarheid:
    8%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    3.7
    (6 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    4.2
    (8 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    3.2
    (5 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    4
    (5 beoordelingen)
  • Totaal:
    3.8
    24 beoordelingen

Onze bezoekers over T-Mobile Hoofdkantoor in Den Haag

  • (2)

    Tmobile... NOOOOIT NEMEN MENSEN!!!!! JAREN (ja echt jaren) GEEN TOT NAUWELIJKS WIFI, NU AL 3 MAANDEN GEEN TV EN ZE REAGEREN NIET OF STUREN VOOR DE 3E KEER KAPOTTE ZOOI OP... HUN VERKLARING... ZE HEBBEN GEEN NIEUWE MEER WANT DIE WORDEN NIET GEMAAKT!!! IK KOM VOLGENDE WEEK NAAR DE WALDORPSTRAAT DEN HAAG EN PLEUR HEEL ME ZOOI DAAR NEER! ME ADVOCAAT IS OOK AL INGESCHAKELD

    16-03-2021
  • (4)

    Zolang alles goed gaat is t prima.
    Kan een boek schrijven over de slechte service van tmobile, afspraken die niet worden nagekomen. Klantenservice medewerkers die zaken toezeggen maar niet nakomen, geld wat niet geincasseerd kan worden vanwege storingen, toestel retour gestuurd en maanden moeten wachten op je geld.

    Kortom slechte service!!

    02-12-2014
Meer bedrijven uit de keten: T-Mobile Shop