Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


KAV Autoverhuur

(5.9)
Op koningsdag kunnen de openingstijden van KAV Autoverhuur afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van KAV Autoverhuur of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 077-3988885 Klantenservice: 020-3119811 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.kav.nl

Over KAV Autoverhuur

Het uitoefenen van een motor- en autoverhuurbedrijf,een autoleasebedrijf alsmede een motor- en autoreparatie bedrijf en het exploiteren van benzinepompen. Het in- en verkopen van motoren, auto's en vrachtauto's.

Openingstijden KAV Autoverhuur Horsterweg 420 in Venlo

Deze vestiging van KAV Autoverhuur aan de Horsterweg 420 in Venlo is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van KAV Autoverhuur aan de Horsterweg 420 openingstijden van 08:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Autop Autoverhuur Venlo die het meest in de buurt ligt van de KAV Autoverhuur aan de Horsterweg 420 is de Autop Autoverhuur Venlo aan de Celsiusweg 8.

Bedrijven in de buurt van KAV Autoverhuur Horsterweg 420 in Venlo

Meer autoverhuur in Venlo

Onze bezoekers over KAV Autoverhuur in Venlo

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    5.8
    (2 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    5.9
    3 beoordelingen
Meer bedrijven uit de keten: KAV Autoverhuur