Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Wereldwinkel

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Klantenservice: 0345-479250 Telefoonnummer: 06-46294520 Faxnummer: 0345-548208 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: heeswijkdinther.wereldwinkels.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Wereldwinkel

Wereldwinkel Onze Planeet heeft een eigen plaats in Heeswijk-Dinther verworven. De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar je producten kunt kopen uit niet-westerse culturen. Koffie van boeren uit Tanzania, lieve knuffels uit Sri Lanka en trendy sieraden uit India. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. En je vindt er smakelijke levensmiddelen. Zoals koffie, thee, cacao, sauzen, chutneys en wijn. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten er een rechtvaardige, eerlijke prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij.

Foto's Wereldwinkel

Betaalmethoden

Openingstijden Wereldwinkel Jonker Speelmanstraat 10 in Heeswijk-Dinther

Deze vestiging van Wereldwinkel aan de Jonker Speelmanstraat 10 in Heeswijk-Dinther is vandaag geopend van 13:30 tot 17:00. U kunt deze week van woensdag tot en met zaterdag hier terecht. Woensdag heeft de vestiging van Wereldwinkel aan de Jonker Speelmanstraat 10 openingstijden van 13:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Kruidvat die het meest in de buurt ligt van de Wereldwinkel aan de Jonker Speelmanstraat 10 is de Kruidvat aan de Sint Servatiusstraat 54.

Bedrijven in de buurt van Wereldwinkel Jonker Speelmanstraat 10 in Heeswijk-Dinther

Meer huishoudelijke artikelen in Heeswijk-Dinther

Onze bezoekers over Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther

Meer bedrijven uit de keten: Wereldwinkel