Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Parketmeester

Faxnummer: 0341-433069 Telefoonnummer: 0341-426068 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.parketmeester.nl

Over Parketmeester

In- en verkoop en (doen) leggen van parketvloeren. Onderhoud van parketvloeren. Taxaties van schades aan vloeren ten behoeve van verzekeraars. Adviezen betreffend vloeren. Het samenwerken met, deelnemen in, het overnemen van en het voeren van bestuur over andere vernnootschappen en ondernemingen. Het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere vennootschappen en ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden.

Openingstijden Parketmeester Stationsplein 18 in Harderwijk

Deze vestiging van Parketmeester aan de Stationsplein 18 in Harderwijk is vandaag geopend van 10:00 tot 17:30. U kunt deze week van dinsdag tot en met zaterdag hier terecht. Woensdag heeft de vestiging van Parketmeester aan de Stationsplein 18 openingstijden van 10:00 tot 17:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vloerencentrum Harderwijk B.V. die het meest in de buurt ligt van de Parketmeester aan de Stationsplein 18 is de Vloerencentrum Harderwijk B.V. aan de Verkeersweg 3.

Bedrijven in de buurt van Parketmeester Stationsplein 18 in Harderwijk

Meer vloeren in Harderwijk

Onze bezoekers over Parketmeester in Harderwijk

Meer bedrijven uit de keten: Parketmeester