Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


terStal

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 074-2508259 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.terstal.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over terStal

Detailhandel in textiel en aanverwante goederen

Openingstijden terStal Willem de Merodestraat 20 in Hengelo (Overijssel)

Deze vestiging van terStal aan de Willem de Merodestraat 20 in Hengelo (Overijssel) is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van terStal aan de Willem de Merodestraat 20 openingstijden van 10:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Tuunte Fashion die het meest in de buurt ligt van de terStal aan de Willem de Merodestraat 20 is de Tuunte Fashion aan de Willem de Merodestraat 64.

Bedrijven in de buurt van terStal Willem de Merodestraat 20 in Hengelo (Overijssel)

Meer kleding in Hengelo (Overijssel)

Onze bezoekers over terStal in Hengelo (Overijssel)

Onze bezoekers over terStal in Hengelo (Overijssel)

  • (2)

    Drama winkel . Zowel die in Driene als die in de Hasseler es. Waardeloze acties. Waardeloze inrichting, er staat er nooit een achter de kassa, t personeel is dom en klant onvriendelijk, om ieder wissewasje moet er even een collega bij gehaald worden, en dan staan ze met z'n tweeën dom te doen achter de kassa. Echt om niet goed van te worden. De kleding hangt aan de verkeerde rekken of hangt daar gewoon helemaal
    compleet verkeerd geprijsd aan . Dan denk je he leuke aanbieding. Geld die niet omdat ie daar niet tussen hoort te hangen. Ik ben er nou 3 keer geweest, de eerste keer ging het nog wel. Maar de tweede keer had k al zoiets van hm neeh niet mijn winkel. En na de derde keer had ik zoiets van. Nee ik kom hier nooit weer. En tot nu toe lukt het me echt heel goed om mijn woord te houden.

    07-08-2018
Meer bedrijven uit de keten: terStal