Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Antea

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Antea afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Antea of neem contact met hen op.
Faxnummer: 0162-451141 Telefoonnummer: 0162-487000 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.oranjewoud.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Antea

Het voorbereiden, het uitvoeren - zowel in regie als in aanneming - en het doen uitvoeren van, alsmede het adviseren inzake- en het voeren van directie over werken en onderhoudswerken, onder meer op het gebied van cultuurtechniek, de civieltechniek, de landen bosbouw, de aanleg van tuinen, parken en pijpleidingen, de bouw, de weg- en waterbouw, de werktuigbouw, de geodesie, de hydrographie, de fotogrammetrie, milieuzaken inzake bestrijding van water-, bodem- en luchtverontreiniging, de projectontwikkeling, de ruimtelijke ordening en de recreatie; Het verhuren van materieel; Het verwerken van grond tot meerwaardiger producten, alsmede de handel in grond en van grond afgeleide producten, een en ander mede voor rekening van of met derden; Het exploiteren van onroerende zaken. Het uitvoeren van grondwerken. Het uitvoeren van waterzuiveringen. Het uitvoeren van bouwwerken. Borings- en sonderingswerken en injecties.

Openingstijden Antea Beneluxweg 7 in Oosterhout (Noord-Brabant)

Deze vestiging van Oranjewoud aan de Beneluxweg 7 in Oosterhout (Noord-Brabant) is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van Oranjewoud aan de Beneluxweg 7 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Van Boxsel Engineering die het meest in de buurt ligt van de Oranjewoud aan de Beneluxweg 7 is de Van Boxsel Engineering aan de Beneluxweg 13.

Bedrijven in de buurt van Antea Beneluxweg 7 in Oosterhout (Noord-Brabant)

Meer ingenieursbureau in Oosterhout (Noord-Brabant)

Onze bezoekers over Antea in Oosterhout (Noord-Brabant)

Meer bedrijven uit de keten: Oranjewoud