Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


BDO Amstelveen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van BDO Amstelveen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van BDO Amstelveen of neem contact met hen op.
Faxnummer: 020-5432111 Telefoonnummer: 020-5432100 Klantenservice: 040-2698111 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.bdo.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over BDO Amstelveen

Het verlenen van diensten op het gebied van (forensische) accountancy, daaronder begrepen: het verrichten van bijzonder accountantsonderzoek; het (doen) verrichten van due dillegence-onderzoek in het kader van fusies, overnames, splitsingen, bedrijfsopvolgingen en andere vormen van overdracht of overname van belangen in ondernemingen of onderdelen daarvan

Openingstijden BDO Amstelveen Krijgsman 9 in Amstelveen

Deze vestiging van BDO aan de Krijgsman 9 in Amstelveen is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van BDO aan de Krijgsman 9 openingstijden van 08:00 tot 17:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van KPMG Accountants N.V. die het meest in de buurt ligt van de BDO aan de Krijgsman 9 is de KPMG Accountants N.V. aan de Laan van Langerhuize 1.

Bedrijven in de buurt van BDO Amstelveen Krijgsman 9 in Amstelveen

Meer accountant in Amstelveen

Onze bezoekers over BDO Amstelveen in Amstelveen

Meer bedrijven uit de keten: BDO