Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kraaltjes kledingreparatie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Kraaltjes kledingreparatie afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kraaltjes kledingreparatie of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-18920051 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kraaltjes kledingreparatie

Kraaltjes Kledingreparatie in Almere heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het (ver)maken en repareren van kleding. Vrijwel alle soorten kledingstukken kunnen wij repareren of verstellen zodat u weer kunt genieten van uw favoriete kleding. Naast kledingreparaties maken en vermaken wij tevens gordijnen & vitrages. Zijn uw gordijnen of vitrages bijvoorbeeld te lang, te kort of is het ophang-systeem veranderd? Wilt u mooie nieuwe plooien in uw gordijnen of misschien wel geheel nieuwe gordijnen? Wij hebben de juiste machines en vakkennis om dit voor u te realiseren.

Betaalmethoden

Openingstijden Kraaltjes kledingreparatie Terschellingstraat 32 in Almere

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Mike 'Fiets reparatie Service' die het meest in de buurt ligt van de aan de Terschellingstraat 32 is de Mike 'Fiets reparatie Service' aan de Matho Tongastraat 11.

Bedrijven in de buurt van Kraaltjes kledingreparatie Terschellingstraat 32 in Almere

Meer reparatiedienst in Almere

Onze bezoekers over Kraaltjes kledingreparatie in Almere