Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gerda aan Huis Mantelzorgondersteuning

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 06-46571693 Hoofdkantoor: 0800-4449444 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Gerda aan Huis Mantelzorgondersteuning

Gerda aan Huis is de organisatie voor professionele mantelzorgondersteuning aan huis. Gerda aan Huis biedt persoonlijke aandacht, hulp en zorg aan huis. Bij Gerda aan Huis staat de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk om samen kleur te geven aan een betekenisvol leven, waarbij men zo lang mogelijk veilig en zelfstandig kan blijven wonen en functioneren. Gerda aan Huis is er voor jou; wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke zorgvraag je ook hebt. Wij werken belevingsgericht en gaan uit van de eigen regie en kracht van de cliënt, met acceptatie en respect voor de cliënt. Dit doen wij samen met naasten en medewerkers die deze belevingsgerichte passie delen.

Betaalmethoden

Openingstijden Gerda aan Huis Mantelzorgondersteuning De Steiger 60 in Nunspeet

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Stg. voor Prot.Christ. Welzijnswerk 'Het Venster' die het meest in de buurt ligt van de aan de De Steiger 60 is de Stg. voor Prot.Christ. Welzijnswerk 'Het Venster' aan de Elburgerweg 15.

Bedrijven in de buurt van Gerda aan Huis Mantelzorgondersteuning De Steiger 60 in Nunspeet

Meer thuiszorg in Nunspeet

Onze bezoekers over Gerda aan Huis Mantelzorgondersteuning in Nunspeet