Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


DHL

(3.3)
Telefoonnummer: 0800-0552 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.dhl.nl

Over DHL

Het vervoeren van tijdsgevoelige zendingen

Openingstijden DHL Kiotoweg 5 in Rotterdam

Deze vestiging van DHL aan de Kiotoweg 5 in Rotterdam is vandaag geopend van 08:00 tot 19:00. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Dinsdag heeft de vestiging van DHL aan de Kiotoweg 5 openingstijden van 08:00 tot 19:00. DHL Kiotoweg 5 in Rotterdam beschikt over de volgende faciliteiten:

Diensten
  • Day Definite
  • Time Definite

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van DHL eCommerce (Netherlands) B.V. die het meest in de buurt ligt van de DHL aan de Kiotoweg 5 is de DHL eCommerce (Netherlands) B.V. aan de Kiotoweg 5.

Bedrijven in de buurt van DHL Kiotoweg 5 in Rotterdam

Meer transport in Rotterdam

Onze bezoekers over DHL in Rotterdam

  • Telefonische bereikbaarheid:
    13%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    3.6
    (126 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    3.1
    (111 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    3
    (100 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    3.4
    (95 beoordelingen)
  • Totaal:
    3.3
    432 beoordelingen

Onze bezoekers over DHL in Rotterdam

  • (3.5)

    De hele dag zitten wachten en bezorger is niet geweest. 10 min na de verstreken tijd naar de status gekeken en dan staat er dat ze je gemist hebben en je pakketje teruggestuurd wordt. Wat een oplichters bende.

    26-11-2023
  • (2)

    Wat een slecht bedrijf, ongelofelijk..
    Wij hadden een artikel besteld wat HELAAS door DHL zou moeten worden geleverd. We hadden al geen goede ervaringen, maar dit spant de kroon.
    Nadat DHL het pakket tot 2 x toe heeft aangeboden toen wij niet thuis waren (handig ook zo een bezorgtijd tussen 8.00u en 18.00u. alsof ik de hele dag hiervoor kan thuisblijven..) en het 'niet thuis' briefje tussen de deur is gestoken ipv door de brievenbus (fijn hoor, dan weten kwaadwillenden ook gelijk dat er niemand thuis is... volgens mij is het een kleine moeite om dit briefje door de brievenbus te doen) en dus ook niet bij de buren is afgegeven, werd het pakket naar een DHL Terminal gebracht.

    Ik heb op een vrijdag bewust nog contact gezocht met de klantenservice over de openingstijden op een zaterdag. Van 10u tot 13u kreeg ik te horen. Op zaterdag dus er naartoe, is het gesloten!
    Klantenservice gebeld (dit was op za 22 jan rond 12.15u) in eerste instantie werd mijn man netjes te woord gestaan, de betreffende medewerker ELINE, heeft echter doodleuk opgehangen toen wij aangaven dat dit allemaal heel vreemd en niet netjes gaat en wij aangaven contact te willen met een hoger geplaatst iemand. ELINE wilde haar achternaam niet aan ons geven nadat we hier vriendelijk om hebben gevraagd, in plaats daarvan verbrak ze doodleuk de verbinding..

    WAT EEN SLECHT BEDRIJF KAN VEEL LEREN VAN POST.NL

    22-01-2022
  • (2)

    DHL belt letterlijk nooit bij mij aan. Ik ben standaard thuis, ik werk immers vanuit huis nu door de corona tijden, en alle pakketten die ik het afgelopen half jaar heb moeten ontvangen zijn niet bezorgd en retour gegaan. Ik ben inmiddels webshops eerst aan het mailen met de vraag of ze een andere verzendservice kunnen gebruiken omdat ik het simpelweg niet ontvang. Als dit niet mogelijk is, bestel ik daar gewoon niet. Klantenservice van DHL doet er ook geen reet aan behalve herhalen dat er zogenaamd iemand is langs geweest.

    07-10-2020
  • (2)

    Artikel besteld op maandag. Zou op woensdag worden bezorgd. Er kwam niets. Donderdag opnieuw niets. Vrijdag de leverancier gebeld. Antwoord: DHL is woensdag aan de deur geweest maar er werd niet opengedaan.
    Reactie: We waren de hele woensdag thuis. Er is niet aangebeld. Er lag ook geen bericht in de brievenbus. Dus DHL ias niet geweest. Ze gooien het produkt gewoon in de parcelshop:
    Volgende vraag:aan de leverancier: is DHL morgen (zaterdag) open?. Antwoord: Jawel in de ochtend. Juistheid gechecked op de website van DHL. Inderdaad, ze zijn open. Maar je komt voor een gesloten hek.
    Dit is een nieuwe ervaring met DHL in gebied Waalhaven Rotterdam. Ik zie op de website dat ik niet de enige ben met deze ervaring.

    31-01-2020
  • (2)

    Zeer zeer slechte klantvriendelijkheid en bezorgers. in omgeving waalhaven rijdt er een die altijd ruzie zoekt. En denkt dat hij baas van de weg is. Echt een sukkel, een Kansloos figuur!

    09-12-2019
  • (2)

    Heel slecht.
    Hebben al 4 maal vergeefs zichten wachten 2 x afgelopen week en 2 x deze week!!
    1 x op een pakket van Wehkamp, retour gestuurd zonder ons te berichten!!
    Waren wel thuis.
    2e keer pakket van Lidl, ook 2 x gewacht. Waren ook thuis. Steeds gekeken en worden dan voor schut gezet . We hebben u gemist!!!
    Wat een bedrif!!!!

    07-12-2019
  • (3.5)

    Twee dagen tevergeefs gewacht op pakket elke dag werd er gezegd dat ik niet thuis was geen briefje in de bus, klantenservice laat je ook stikken nu moet ik naar Rotterdam rijden om het op te halen. Een waardeloos bedrijf met nog waardelozer medewerkers als je voor je werk staat doe je zo iets niet.

    21-11-2019
  • (2)

    het meest slechte bedrijf in de transport. zending 5 dagen onderweg en nog niet bezorgd. doe geen zaken met dhl ! ze zeggen dat ze langs zijn gekomen met het pakket maar dat is niet waar. klantenservice gebeld.....antwoord van medewerker...er is te wijzig personeel en dat verzinnen ze maar een smoes zoals wij zijn aan de deur geweest.....ook geen kaartje in de bus van wij komen morgen terug, al met al een klote bedrijf! zelfs het personeel vindt het een schande zoals DHL zaken doet

    11-10-2019
  • (2)

    Zij zeggen schijnbaar langs te zijn geweest en er was niemand thuis. Het was een winkel die zelfs 7 dgn In de afgelopen open is geweest. Persoonlijk zou ik DHL algemeen geheel boycotten! Wanneer mogelijk. Zo?n kat in de zak kopen. Zeggen dat ze langs komen, geld strijken maar producten laten afhalen maar vast wel facturen innen! Drie x achter je oor krabbelen of je hier mee in zee gaat. Hetzelfde aan bedrijven geadviseerd!

    31-07-2019
  • (2)

    Let op dit zijn oplichters. Ze geven aan dat je of niet thuis bent (terwijl ik een bedrijf ben wat open is van 8.00 uur tot 22.00 uur, zeggen ze later dat je adres niet vindbaar is. Kortom leugens. Van bezorgers heb ik begrepen dat er veel intern misgaat. Pakketten zijn vaak zoek, en de bezorgers verzinnen maar wat op het moment dat ze niet toe komen aan hun verzending. Helaas heb ik ermee te maken. Voor bedrijven die samenwerken met DHL adviseer ik om ze te vermijden. Je zal ook van meerdere klanten soortgelijke verhalen horen op het internet

    10-05-2019
Meer bedrijven uit de keten: DHL