Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Sport sneller

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Sport sneller afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Sport sneller of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-23165907 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Voor het Augustinusgebouw zijn diverse parkeerplaatsen voor de bezoekers. Daarnaast is er parkeerruimte langs de Graafseweg.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Sport sneller

Sportmassage, hoofdpijnmassage, blessurepreventie, medical taping en hotstonemassage door een sportzorgmasseur in Nijmegen. Aangesloten bij het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS) en Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). Een sportzorgmasseur is een sportmasseur met een aanvullende opleiding. Dat betekent dat ik mij behalve het masseren van sporters en cliënten met een hoge fysieke werkbelasting ook richt op blessurepreventie, -verzorging en training. Daarnaast heb ik meerdaagse bijscholingen gedaan in medical taping. Dit is een vorm van tapen, waarbij je kinesiotape gebruikt.

Betaalmethoden

Openingstijden Sport sneller Graafseweg 274-K11 in Nijmegen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Sana Vita Massage die het meest in de buurt ligt van de aan de Graafseweg 274 is de Sana Vita Massage aan de Graafseweg 274.

Bedrijven in de buurt van Sport sneller Graafseweg 274-K11 in Nijmegen

Meer massage in Nijmegen

Onze bezoekers over Sport sneller in Nijmegen