Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


RAS textielreiniging

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van RAS textielreiniging afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van RAS textielreiniging of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0228-567333 Klantenservice: 0318-744121 Klantenservice 2: 0318-744120 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.raswas.com

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over RAS textielreiniging

Wasserij & stomerij in Hoogkarspel RAS wasserij & stomerij heeft al jaren ervaring in het reinigen van textiel. Omdat er in het pand een eigen reinigingsmachine en afwerkapparatuur aanwezig is, kan dit zeer snel gebeuren. Wij reinigen o.a. voor: hotels, restaurants, particulieren, bakkers, garages ed..

Betaalmethoden

Openingstijden RAS textielreiniging Zuiderwijzend 4 in Hoogkarspel

Deze vestiging van Palthe aan de Zuiderwijzend 4 in Hoogkarspel is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Palthe aan de Zuiderwijzend 4 openingstijden van 09:00 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Onno Ooms die het meest in de buurt ligt van de Palthe aan de Zuiderwijzend 4 is de Onno Ooms aan de St.Laurentiusstraat 1.

Bedrijven in de buurt van RAS textielreiniging Zuiderwijzend 4 in Hoogkarspel

Meer reiniging in Hoogkarspel

Onze bezoekers over RAS textielreiniging in Hoogkarspel

Meer bedrijven uit de keten: Palthe