Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Silent Speakers

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0570-623923 Klantenservice: 0570-623923 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.silentspeakers.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Silent Speakers

Het communicatietrainingsbureau Silent Speakers is gespecialiseerd in resultaatgerichte 'no nonsense' cameratrainingen op het gebied van 'personal performance' waar het gaat om Mediatrainingen, Presenteren, Debatteren en persoonlijke Communicatiecoaching. Wij trainen oa bestuurders, CEO's, politici, topsporters en communicatieadviseurs. Silent Speakers staat op de 3e plaats in de top 10 van beste communicatietrainingsbureaus in Nederland. Deelnemers waarderen onze communicatietrainingen gemiddeld met een ruime 8. De aanpak van Silent Speakers is onderscheidend in de persoonlijke aandacht en de resultaatgerichte 'no nonsense' aanpak waarbij ontspannen trainen met enthousiasme, humor en plezier sleutelwoorden zijn.Onze deelnemers krijgen direct inzicht in hun communicatiekracht en valkuilen om vervolgens alle ruimte te krijgen om nieuw gedrag te ontwikkelen. Silent Speakers ontwikkelt trainingen op maat voor de deelnemers. De casuïstiek uit de praktijk staat dan ook centraal.

Foto's Silent Speakers

Openingstijden Silent Speakers Artilleriestraat 12 in Schalkhaar

Deze vestiging van Silent Speakers aan de Artilleriestraat 12 in Schalkhaar is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van Silent Speakers aan de Artilleriestraat 12 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Maarten van Veen die het meest in de buurt ligt van de Silent Speakers aan de Artilleriestraat 12 is de Maarten van Veen aan de Frieswijkerweg 20.

Bedrijven in de buurt van Silent Speakers Artilleriestraat 12 in Schalkhaar

Meer onderwijs in Schalkhaar

Onze bezoekers over Silent Speakers in Schalkhaar

Meer bedrijven uit de keten: Silent Speakers