Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Hogeschool Zuyd

Faxnummer: 045-4006069 Telefoonnummer: 045-4006060 Klantenservice: 088-9893000 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Bedrijfseigenaar?

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.hszuyd.nl

Over Hogeschool Zuyd

Het voorbereiden en uitvoeren van contractactiviteiten die aansluiten bij, verband houden met of dienstig zijn of kunnen zijn aan de reguliere onderwijsactiviteiten van de Stichting Hoger Beroepsonderwijs Limburg/Maastricht, ondermeer door het ontwikkelen en uitvoeren van cursussen, het uitvoeren van toegepast onderzoek en het verlenen van diensten.

Openingstijden Hogeschool Zuyd Nieuw Eyckholt 300 in Heerlen

Deze vestiging van Hogeschool Zuyd aan de Nieuw Eyckholt 300 in Heerlen is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van Hogeschool Zuyd aan de Nieuw Eyckholt 300 openingstijden van tot . Hogeschool Zuyd Nieuw Eyckholt 300 in Heerlen beschikt over de volgende faciliteiten:

Opleiding
  • Economie en Talen
  • Gedrag en Maatschappij
  • Gezondheidszorg
  • Onderwijs
  • Techniek en Informatica

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Zuyd Hogeschool die het meest in de buurt ligt van de Hogeschool Zuyd aan de Nieuw Eyckholt 300 is de Zuyd Hogeschool aan de Nieuw-Eyckholt 300.

Bedrijven in de buurt van Hogeschool Zuyd Nieuw Eyckholt 300 in Heerlen

Meer onderwijs in Heerlen

Onze bezoekers over Hogeschool Zuyd in Heerlen

Meer bedrijven uit de keten: Hogeschool Zuyd