Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Learnit

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 020-6369179 Faxnummer: 020-7163377 Klantenservice: 020-6369179 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.learnit.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Learnit

Welkom bij Learnit, verzorger van maatwerktrainingen in het hele land. Het Learnit-team van hoogopgeleide trainers werkt vol enthousiasme aan meer dan 800 trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Learnit garant voor optimale resultaten. Behalve inhoudelijk komt Learnit de klant ook graag praktisch tegemoet: wij trainen overal in het land. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, maar wij bieden ook 'incompany trainingen' aan, in opdracht van bedrijven.

Openingstijden Learnit Van der Kaaijstraat 36 in Alkmaar

Deze vestiging van Learnit aan de Van der Kaaijstraat 36 in Alkmaar is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van Learnit aan de Van der Kaaijstraat 36 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van De Testpsycholoog die het meest in de buurt ligt van de Learnit aan de Van der Kaaijstraat 36 is de De Testpsycholoog aan de Van der Kaaijstraat 64.

Bedrijven in de buurt van Learnit Van der Kaaijstraat 36 in Alkmaar

Meer onderwijs in Alkmaar

Onze bezoekers over Learnit in Alkmaar

Meer bedrijven uit de keten: Learnit