Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dimence Preventie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Dimence Preventie afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Dimence Preventie of neem contact met hen op.
Klantenservice: 0570-639600 Telefoonnummer: 0546-684000 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.dimence.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Dimence Preventie

Op de locatie Westerdok bieden we hulp aan volwassenen, jongvolwassenen en ouderen met psychische problemen en hun naastbetrokkenen. Deze locatie biedt ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. Ambulante behandeling betekent dat de patiënt regelmatig gesprekken heeft met zijn behandelaar, thuis of bij Dimence. De behandelaar is meestal een psychiater, een psycholoog of een verpleegkundige. U leeft en slaapt thuis. Deeltijdbehandeling bestaat uit een aantal dagdelen per week. De behandeling kan individueel plaatsvinden of in een groep.

Openingstijden Dimence Preventie Haven Noordzijde 45 in Almelo

Deze vestiging van Dimence aan de Haven Noordzijde 45 in Almelo is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Dimence aan de Haven Noordzijde 45 openingstijden van 08:30 tot 18:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Ararat B.V. die het meest in de buurt ligt van de Dimence aan de Haven Noordzijde 45 is de Ararat B.V. aan de Wierdensestraat 127.

Bedrijven in de buurt van Dimence Preventie Haven Noordzijde 45 in Almelo

Meer zorg in Almelo

Onze bezoekers over Dimence Preventie in Almelo

Meer bedrijven uit de keten: Dimence