Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dimence Psychiatrisch centrum Rielerenk

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Dimence Psychiatrisch centrum Rielerenk afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Dimence Psychiatrisch centrum Rielerenk of neem contact met hen op.
Klantenservice: 0570-639600 Telefoonnummer: 0570-639240 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.dimence.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Dimence Psychiatrisch centrum Rielerenk

De Rielerenk is er voor mensen met zowel psychische als somatische (lichamelijke) problemen. U kunt op deze locatie ook een dagbehandeling volgen. Ook bieden wij highcare en mediumcare zorg. Dit betekent vaak dat u opgenomen wordt in de Rielerenk op een open of een gesloten afdeling, afhankelijk van uw problematiek.

Openingstijden Dimence Psychiatrisch centrum Rielerenk Nico Bolkesteinlaan 65 in Deventer

Deze vestiging van Dimence aan de Nico Bolkesteinlaan 65 in Deventer is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Dimence aan de Nico Bolkesteinlaan 65 openingstijden van 08:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Deventer Ziekenhuis die het meest in de buurt ligt van de Dimence aan de Nico Bolkesteinlaan 65 is de Deventer Ziekenhuis aan de Nico Bolkesteinlaan 75.

Bedrijven in de buurt van Dimence Psychiatrisch centrum Rielerenk Nico Bolkesteinlaan 65 in Deventer

Meer zorg in Deventer

Onze bezoekers over Dimence Psychiatrisch centrum Rielerenk in Deventer

Meer bedrijven uit de keten: Dimence