Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dimence Divisie Jeugd & Autisme - Preventie

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Dimence Divisie Jeugd & Autisme - Preventie afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Dimence Divisie Jeugd & Autisme - Preventie of neem contact met hen op.
Klantenservice: 0570-639600 Telefoonnummer: 0570-604000 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.dimence.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Dimence Divisie Jeugd & Autisme - Preventie

Op deze locatie bieden wij hulp aan volwassenen vanaf 18 jaar en ouderen met psychische problemen. Ook naasten betrekken wij bij onze hulpverlening. Deze locatie biedt ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. Ambulante behandeling betekent dat u regelmatig gesprekken heeft met uw behandelaar, thuis of bij Dimence. U leeft en slaapt thuis. Deeltijdbehandeling bestaat uit een aantal dagdelen per week. De behandeling kan individueel plaatsvinden of in een groep.

Openingstijden Dimence Divisie Jeugd & Autisme - Preventie Pikeursbaan 3 in Deventer

Deze vestiging van Dimence aan de Pikeursbaan 3 in Deventer is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Dimence aan de Pikeursbaan 3 openingstijden van 08:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Icelus Beheer B.V. die het meest in de buurt ligt van de Dimence aan de Pikeursbaan 3 is de Icelus Beheer B.V. aan de Geert Grootestraat 11.

Bedrijven in de buurt van Dimence Divisie Jeugd & Autisme - Preventie Pikeursbaan 3 in Deventer

Meer zorg in Deventer

Onze bezoekers over Dimence Divisie Jeugd & Autisme - Preventie in Deventer

Meer bedrijven uit de keten: Dimence