Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Dimence Clara Feyoenaheem

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Klantenservice: 0570-639600 Telefoonnummer: 0523-277480 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.dimence.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Dimence Clara Feyoenaheem

Op de locatie Clara Feyoena Heem biedt Dimence hulp aan ouderen met psychische problemen. Dit vereist specialistische kennis. Ouder worden gaat vaak gepaard met lichamelijke en sociale veranderingen. Deze veranderingen kunnen invloed hebben op uw psychische gezondheid. En over weer kunnen psychische problemen bijvoorbeeld invloed hebben op uw medicijngebruik voor een lichamelijke aandoening. Balans houden of herstellen is ons doel. Onze hulpverleners komen in veel gevallen bij uw thuis. Of u heeft regelmatig gesprekken met uw behandelaar op onze locatie. Ook naasten betrekken wij bij onze hulpverlening.

Openingstijden Dimence Clara Feyoenaheem Rheezerweg 73 in Hardenberg

Deze vestiging van Dimence aan de Rheezerweg 73 in Hardenberg is vandaag geopend van 08:30 tot 17:00. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Dinsdag heeft de vestiging van Dimence aan de Rheezerweg 73 openingstijden van 08:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Barbara Douw Zorg en Begeleiding die het meest in de buurt ligt van de Dimence aan de Rheezerweg 73 is de Barbara Douw Zorg en Begeleiding aan de Saturnusstraat 23.

Bedrijven in de buurt van Dimence Clara Feyoenaheem Rheezerweg 73 in Hardenberg

Meer zorg in Hardenberg

Onze bezoekers over Dimence Clara Feyoenaheem in Hardenberg

Meer bedrijven uit de keten: Dimence