Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Apotheek Bosma Deventer

(7.5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Apotheek Bosma Deventer afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Apotheek Bosma Deventer of neem contact met hen op.
Faxnummer: 0570-614239 Telefoonnummer: 0570-614956 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.mediq-apotheek.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Apotheek Bosma Deventer

Apotheek

Openingstijden Apotheek Bosma Deventer Binnensingel 10 in Deventer

Deze vestiging van Mediq aan de Binnensingel 10 in Deventer is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van Mediq aan de Binnensingel 10 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Apotheek Bosma Deventer B.V. die het meest in de buurt ligt van de Mediq aan de Binnensingel 10 is de Apotheek Bosma Deventer B.V. aan de T.G. Gibsonstraat 8.

Bedrijven in de buurt van Apotheek Bosma Deventer Binnensingel 10 in Deventer

Meer apotheek in Deventer

Onze bezoekers over Apotheek Bosma Deventer in Deventer

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    8.2
    (10 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.8
    (9 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.8
    (8 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7
    (8 beoordelingen)
  • Totaal:
    7.5
    35 beoordelingen

Onze bezoekers over Apotheek Bosma Deventer in Deventer

  • (10)

    Ze zijn altijd vriendelijk en ik wil geen andere apotheek.

    18-11-2016
  • (7)

    Waarom staat er op internet dat u nu open bent maar maar dat apotheek nu gesloten is en ik maar dienst apotheek salland moet bellen.

    08-11-2016
  • (6)

    Je wordt lang genegeerd, voordat je geholpen wordt. De drukte speelt geen rol, ze werken op een rustig tempo verder totdat het hen uitkomt je te helpen. Dus je moet erg lang wachten. r is 1 medewerkster erg kortaf en onvriendelijk, maar de meesten zijn verder wel erg vriendelijk en de service is verder hartstikke prima. Alleen het zou wel erg prettig zijn als ze wat sneller konden werken, want zo lijkt het net alsof ze liever hebben dat klanten weer gaan.

    20-05-2016
  • (8)

    Ben al jaren bij deze apotheek, nooit problemen.

    24-10-2015
  • (5)

    Ik heb een heel vervelende ervaring gehad met personeel Mediq te Deventer, vestiging Binnensingel. Zaterdag vroeg in de middag was ik op zoek naar een apotheek. Ik zag op Google dat bovenstaande apotheek open was.

    Ik ben daar snel heen gefietst en er brandde nog licht. Ik zag een jong meisje binnen staan en ik mime-de of de apotheek open was. Ze stond me alleen maar aan te kijken, en zei niets. Na nog 2 keer vragen, liep ze naar een apothekers-assistente toe. Ik zag dat ze iets tegen haar zei, maar die deed ook net of ze gek was.

    Ik heb daar zeker 5 minuten voor de deur gestaan, zonder dat iemand binnen actie ondernam. Ik ben uiteindelijk weggefietst, en zag dat er nog meer personeel binnen stond. Ik kreeg hier een heel vervelend en boos gevoel over. Ik kan best begrijpen dat ze dicht zitten, maar laat ze dat dan gewoon zeggen, en niet stommetje gaan spelen!

    Als zij gewoon gezegd hadden datzelfde gesloten waren, en mogelijk (als het niet teveel werk was geweest) even hadden gezegd waar ik wel terecht had gekund, had ik hier begrip voor gehad. Helaas, klantvriendelijkheid is dus ver te zoeken bij bovenstaande apotheek. Jammer!

    21-02-2015
Meer bedrijven uit de keten: Mediq