Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Cordaan

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Faxnummer: 020-4356301 Klantenservice: 020-4356300 Telefoonnummer: 088-2673226 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.cordaan.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Cordaan

De Makro is een grote supermarkt. Winkels en restaurants doen hier hun inkopen. Er worden allerlei soorten eten en drinken verkocht. Ook zijn er restaurantspullen te koop en apparatuur. Het werk bij de Makro is in het magazijn. U werkt hier in een groep in een aparte ruimte. Het is een rustige werkomgeving. Er is de hele dag een begeleider in de buurt. Het werk doet u soms staand, soms zittend. Als het druk is moet u hard werken om alles op tijd af te hebben.

Openingstijden Cordaan De Flinesstraat 9 in Duivendrecht

Deze vestiging van Cordaan aan de De Flinesstraat 9 in Duivendrecht is vandaag gesloten. U kunt deze week van tot en met hier terecht. heeft de vestiging van Cordaan aan de De Flinesstraat 9 openingstijden van tot .

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Uwhulpmiddelenoutlet die het meest in de buurt ligt van de Cordaan aan de De Flinesstraat 9 is de Uwhulpmiddelenoutlet aan de Van der Madeweg 21.

Bedrijven in de buurt van Cordaan De Flinesstraat 9 in Duivendrecht

Meer zorg in Duivendrecht

Onze bezoekers over Cordaan in Duivendrecht

Meer bedrijven uit de keten: Cordaan