Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Van Keulen - Hout en Bouwmaterialen

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Van Keulen - Hout en Bouwmaterialen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Van Keulen - Hout en Bouwmaterialen of neem contact met hen op.
Faxnummer: 020-6930718 Telefoonnummer: 020-4604300 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.van-keulen.nl

Over Van Keulen - Hout en Bouwmaterialen

Het fabriceren, verwerken, importeren, exporteren en verkopen van hout, bouwmaterialen en aanverwante produkten, het sorteren en herwinnen van afvalstoffen, het verhuren van materialen ten behoeve van de bouw en het verrichten van alle daarmee verband houdende handelingen alsmede het voeren van beheer over, het financieren van andere vennootschappen, het stellen van zekerheden voor schulden van andere en alles wat daarmee verband houdt.

Openingstijden Van Keulen - Hout en Bouwmaterialen tt. Vasumweg 151 in Amsterdam

Deze vestiging van Van Keulen aan de tt. Vasumweg 151 in Amsterdam is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Van Keulen aan de tt. Vasumweg 151 openingstijden van 06:30 tot 17:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Van Keulen Hout en Bouwmaterialen die het meest in de buurt ligt van de Van Keulen aan de tt. Vasumweg 151 is de Van Keulen Hout en Bouwmaterialen aan de tt. Vasumweg 151.

Bedrijven in de buurt van Van Keulen - Hout en Bouwmaterialen tt. Vasumweg 151 in Amsterdam

Meer bouwmaterialen in Amsterdam

Onze bezoekers over Van Keulen - Hout en Bouwmaterialen in Amsterdam

Meer bedrijven uit de keten: Van Keulen