Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



InstalCenter Van Galen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Faxnummer: 023-5513717 Telefoonnummer: 023-5513838 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: https://www.instalcenter.nl/vestigingen/haarlem

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over InstalCenter Van Galen

Centragas van Galen B.V. is uw Totaal Installateur voor Haarlem en omstreken. Wij bieden u als Waarborg Installateur een compleet aanbod van diensten voor particulieren en de zakelijke klanten. De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat U er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen.

Openingstijden InstalCenter Van Galen Mollerusweg 26 in Haarlem

Verkoop
  • Losse installatiematerialen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Loodg.- en Installatiebedrijf La Fleur B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Mollerusweg 26 is de Loodg.- en Installatiebedrijf La Fleur B.V. aan de d'Yserinckweg 21.

Bedrijven in de buurt van InstalCenter Van Galen Mollerusweg 26 in Haarlem

Meer installatiebedrijf in Haarlem

Onze bezoekers over InstalCenter Van Galen in Haarlem