Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Primark

(7.9)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren


Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Openingstijden Primark Ankersmidplein 7 in Zaandam

Deze vestiging van Primark aan de Ankersmidplein 7 in Zaandam is vandaag geopend van 09:00 tot 18:00. U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Zaterdag heeft de vestiging van Primark aan de Ankersmidplein 7 openingstijden van 09:00 tot 18:00.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van The Sting die het meest in de buurt ligt van de Primark aan de Ankersmidplein 7 is de The Sting aan de Ankersmidplein 3.

Bedrijven in de buurt van Primark Ankersmidplein 7 in Zaandam

Meer kleding in Zaandam

Onze bezoekers over Primark in Zaandam

  • Tevredenheid openingstijden:
    8.4
    (112 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8
    (104 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.9
    (104 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.2
    (100 beoordelingen)
  • Totaal:
    7.9
    420 beoordelingen

Onze bezoekers over Primark in Zaandam

  • (9)

    Heel leuk shoppen bij Primark .De goedkoopste kleding. Vooral afprijzingen krijg je voor weinig geld.

    24-04-2015
  • (7.5)

    Ik vind het zo handig dat je lekker met de trein naar de Primark kan, binnen 3 minuten sta je in de winkel. Ik vind dat er veel personeel rondloopt, maar wanneer je wat wil vragen dan lijkt het dat ze dan weer niet beschikbaar zijn.

    Sommige geven klakkeloos antwoord zonder mee te lopen. Bij de kassa word je goed geholpen en als je soms iets vergeet of de verkeerde maat hebt krijg je de kans om snel de juiste maat te pakken. Verder vind ik het een leuke winkel.

    07-04-2015
  • (6.5)

    Ik vind het een leuke winkel. Vooral de onesies want die zijn lekker zacht en warm en die dieren zijn zo schattig!

    23-01-2015
  • (7)

    Vandaag bij Primark onesies voor de kids gescoord. Op naar de kassa. De dame achter kassa 1 kijkt me aan en geeft me een glimlach, maar zegt verder niets. Haar kassa is waarschijnlijk gesloten. Ik sluit aan achter een koppel dat staat af te rekenen bij kassa 3. Hier gaat e.e.a. mis met de betaling. Er staan 2 medewerkers druk te doen en halen collega nr. 4 erbij. Die zet haar collega voor schut door haar publiekelijk op haar stommiteit aan te spreken. De dames zagen dit alles blijkbaar als grap en reden tot over en weer geschreeuw. Ze kijken me alledrie recht in mijn gezicht aan en lachen (blijkbaar in de veronderstelling dat ik het ook leuk vond). Uiteindelijk na 5 minuten wachten krijgt het koppel het wisselgeld en ben ik aan de beurt. Als ik mijn aankopen op de toonbank leg zegt de verkoopster dat de kassa gesloten is en ik aan de andere kant moet afrekenen. WAT? Als ik bij een andere kassa mijn aankopen opnieuw neer wil leggen bemoeit de cassiere bij kassa 1 zich ermee "mevrouw u moet aan de andere kant van de rij gaan staan". Pardon? Jullie hebben me alle vier een aantal malen aangekeken terwijl ik daar 5 minuten sta. Niemand zegt iets, uiteindelijk stuurt je collega me hierheen, omdat ze ineens gesloten is. NU ben ik aan de beurt! Wat een snuggere tuttebellen! En daarmee bedoel ik niet de dame die me heeft helpen afrekenen, zij was uiterst vriendelijk.

    09-01-2015
  • (8)

    Ik vond het wel echt super leuk toen ik alles kon kopen op zondag! (;

    03-01-2015
  • (8)

    Er kunnen meer mensen vragen aan je of ze je kunnen helpen en ook leuke dingen voor kinderen van 12 13 jaar.

    23-12-2014
  • (9.5)

    Super leuke en goedkope winkel.

    21-12-2014
  • (7)

    Prima

    19-12-2014
  • (9)

    Ik kom vaak bij primark, en slaag er bijna altijd wel. Zoals deze week. Ben jaren op zoek naar platte laarzen waar je kuiten niet in zwemmen en je voeten er niet uitzien als boten. Ik heb 2 paar gekocht omdat het eindelijk een perfecte pasvorm had en voor dat geld (24 euro) heb ik een paar 2 keer gekocht want straks ben ik weer een paar jaar op zoek naar de perfecte laars.
    jammer vind ik dat er altijd maar weinig aangevuld wordt gedurende de dag en en in t magazijn dan verder niks meer ligt in zo een mega winkel! Ik zag een mooie jas er hingen alleen maar maten van 40 tot 46 dan moet toch niet kunnen.
    Ook schoen maten 38/39 zijn soms allemaal al weg.
    En vaak de ongelooflijke bende die mensen achter later is verschrikkelijk. Dat er in Zaandam in vergelijking tot Almere en Zoetermeer geen spiegels in de winkel hanger vind ik erg klantonvriendelijk. Als je toch iets past wordt je flink aangepakt door de beveiliging. Heel naar.
    Verder ben ik erg tevreden over de kleding van de primark.
    Ik hoop maar dat de mensen die deze kleding maken niet als slaven gebruikt worden.

    15-11-2014
  • (7)

    Alles was erg goed. Alleen waren de dames bij de kleedkamers bij de herenafdeling boven vandaag wel erg luidruchtig. De werkneemsters deden hun werk half omdat ze veel te veel zaten te kletsen. Zo heb ik een paar mensen naar de kleedkamers zien lopen zonder dat zij een kaartje hebben mee gekregen. Ik mocht niet mee met een vriend naar de gang van de heren kleedkamer en stond er 10 minuten te wachten, terwijl ik zeker 5 andere vrouwen wel heb zien meelopen. Het ergste van alles vind ik dat ik niet gelijk ben behandeld, dat zij hun werk half deden. En toen zij aan het praten waren deden ze dit ook nog geen in de taal die vrij veel op Marokkaans leek. Erg onacceptabel allemaal. Slechte service. Er was een jongedame bij de t-shirts aan het vouwen die me wel erg goed heeft geholpen en zij was erg beleefd. Zo hoor je je werk te doen. Die andere twee hebben nog veel te leren.

    13-09-2014
Meer bedrijven uit de keten: Primark