Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


NDC mediagroep B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van NDC mediagroep B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van NDC mediagroep B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 058-2845845 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over NDC mediagroep B.V.

- het vervaardigen en uitgeven of het doen vervaardigen en doen uitgeven van dag-, nieuwsen huis-aan-huisbladen, periodieken, boeken en overig drukwerk, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden, en in het bijzonder het uitgeven of doen uitgeven van het dagblad "Leeuwarder Courant" en het dagblad "Dagblad van het Noorden"; - het vervaardigen en uitgeven of het doen uitgeven van elektronische media gericht op de verspreiding van actuele informatie voor en over het Noorden van Nederland en in het bijzonder Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel en de Noordoostpolder; - het deelnemen in, het op andere wijze een belang nemen in, het voeren van beheer over andere ondernemingen van welke aard ook, voorts het financieren van derden, het op enigerlei wijze stellen van zekerheid of het zich verbinden voor verplichtingen van derden.

Openingstijden NDC mediagroep B.V. Sixmastraat 15 in Leeuwarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Uitgeverij Elikser die het meest in de buurt ligt van de aan de Sixmastraat 15 is de Uitgeverij Elikser aan de Ossekop 4.

Bedrijven in de buurt van NDC mediagroep B.V. Sixmastraat 15 in Leeuwarden

Meer uitgeverij in Leeuwarden

Onze bezoekers over NDC mediagroep B.V. in Leeuwarden