Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Houthandel Goettsch

(6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-54714604 Telefoonnummer: 0516-431425 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Houthandel Goettsch

Bij Houthandel Goettsch kunt terecht voor onder andere, balken, planken en palen in allerlei vormen en maten. Maar daar blijft het niet bij. Wij houden ons namelijk tevens bezig met maken van houten tuinhuisjes, omheiningen, speeltoestellen, tuinbanken en andere houten constructies. Maatwerk is hierbij ons sleutelwoord! Door middel van een flexibele en open instelling, proberen wij op iedere vraag een gepast antwoord te hebben. Heeft u balken nodig van een afwijkende maat, dan kan dat bij ons. Wilt u een tuinhuisje met een grotere of kleinere deur of een afwijkende maat: Wij zorgen er voor. Dit alles gekoppeld aan een perfecte service, zorgt ervoor dat u bij houthandel Goettsch aan het juiste adres bent voor al uw hout wensen. U kunt bij houthandel Goettsch terecht voor alle soorten en toepassingen van tuinhout. Wij bieden u o.a. een uitgebreide Tuindeco collectie houten tuinproducten, zoals tuinhuisjes, omheiningen, speeltoestellen en tuinbanken. Dit alles van een uitstekende kwaliteit, zodat u er jarenlang plezier van zult geven. Voor het geval dat u zelf graag aan de slag gaat, hebben wij natuurlijk ook een groot assortiment aan losse palen, planken en balken tot onze beschikking. Sinds 2004 zijn wij ook dealer van Excluton, thuis in uw tuin, met meer dan duizend bestratingproducten en sierstenen van beton of natuursteen, klassiek of modern, strak of grillig, voordelig of zeer exclusief en altijd eigentijds. Excluton, de grootste producent van betonnen sierbestrating en de grootste leverancier van een totaal pakket voor alles in uw tuin in Europa, biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Indien u nog verdere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Betaalmethoden

Openingstijden Houthandel Goettsch Boslaan 37 in Appelscha

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Multimate die het meest in de buurt ligt van de aan de Boslaan 37 is de Multimate aan de Vaart Nz 115.

Bedrijven in de buurt van Houthandel Goettsch Boslaan 37 in Appelscha

Meer bouwmaterialen in Appelscha

Onze bezoekers over Houthandel Goettsch in Appelscha

  • Telefonische bereikbaarheid:
    50%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6
    1 beoordeling