Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Prisma Direct

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Prisma Direct afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Prisma Direct of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 058-2800345 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Prisma Direct

Exploitatie van een bedrijf op het gebied van Direct Marketing in de breedste zin van het woord. Ontwerpen van DM-concepten, Campagnes en loyaliteitsprogramma's alsmede de productie van alle hieruit voortvloeiende werkzaamheden zoals: datamining en -management, ontwerpen en in productie nemen van plastic cards, produceren van drukwerk, personalizering van formulieren, mailverwerking en warehousing. Daarnaast het produceren van grootformaat reclame-uitingen ten behoeve van de signindustrie zoals billboards, banners, lichtreclame, posters, autobelettering vlaggen, spandoeken, reclameborden, posters etc. Im- en export van plastic cards zoals loyalty cards en banking cards en creditcards.

Openingstijden Prisma Direct Pallasweg 11 in Leeuwarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Spin Off Nederland Vastgoed B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Pallasweg 11 is de Spin Off Nederland Vastgoed B.V. aan de Ceresweg 23.

Bedrijven in de buurt van Prisma Direct Pallasweg 11 in Leeuwarden

Meer drukkerij in Leeuwarden

Onze bezoekers over Prisma Direct in Leeuwarden