Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bakker-Postma Keukens en Badkamers

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Bakker-Postma Keukens en Badkamers afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Bakker-Postma Keukens en Badkamers of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 058-2670440 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Bakker-Postma Keukens en Badkamers

Voor Keukens, tegels, sanitair en badkamers in Leeuwarden komt u naar Bakker Postma! In onze grote showroom vindt u diverse keuken- en badkameropstellingen om u te inspireren voor alle mogelijkheden. Met 50+ jaar ervaring weten we bij Bakker Postma als geen ander om de mooiste keukens en badkamers van Friesland samen te stellen! Onze specialisten helpen u tijdens een uitgebreid adviesgesprek graag om uw droom werkelijkheid te laten worden. Maak vooraf een afspraak of kom vrijblijvend langs voor inspiratie en advies. Als de specialist uit de regio bent u bij Bakker Postma op het juiste adres om in Leeuwarden uw badkamer, kekuen of tegels uit te zoeken. Hopelijk tot snel! De koffie staat voor u klaar.

Openingstijden Bakker-Postma Keukens en Badkamers Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van I-KOOK die het meest in de buurt ligt van de aan de Balthasar Bekkerwei 108 is de I-KOOK aan de Douwe Tammingawei 28.

Bedrijven in de buurt van Bakker-Postma Keukens en Badkamers Balthasar Bekkerwei 108 in Leeuwarden

Meer keuken in Leeuwarden

Onze bezoekers over Bakker-Postma Keukens en Badkamers in Leeuwarden