Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


PIECK-PLANTINGA

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0513-855444 Mobiel: 06-23653277 Telefoonnummer 2: 0513-462443 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over PIECK-PLANTINGA

Master of Fine Arts, en Fine Art Paintings. Friesche school voor klassieke schilderkunst, kunst- en managementsadvies. Galerie, verzorgen exposities en verkoopexposities. Olieverfschilderijen klassiek traditioneel. Klassiek kunstschilder, beeldend kunstenaar en docent. Olieverfschilderijen, tekeningen, ontwerpen; vrij werk en werk in opdracht; Fine Art; werk volgens de klassieke (academische) traditie; werk volgens de klassiek ambachtelijke methodiek. Cursussen, opleiding en Masterclasses tekenen en schilderen, fijnschilderen, klassiek schilderen; volgens de klassieke (academische) traditie; de klassiek ambachtelijke methodiek. Adviesbureau voor uiterlijke presentatie(verzorgen van trainingen, kleurenanalyse, stijladvies, makeup cursussen, kapsel- en montuuradvies) ten behoeve van bedrijven en particulieren. Image stylist en visagist.

Openingstijden PIECK-PLANTINGA Stokerij 34 in Gorredijk

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Droones Aerial Works die het meest in de buurt ligt van de aan de Stokerij 34 is de Droones Aerial Works aan de Hoofdstraat 79.

Bedrijven in de buurt van PIECK-PLANTINGA Stokerij 34 in Gorredijk

Meer zakelijke dienstverlening in Gorredijk

Onze bezoekers over PIECK-PLANTINGA in Gorredijk